Ulei din ficat de cod pentru copii

>>>>Ulei din ficat de cod pentru copii

Ulei din ficat de cod pentru copii

De ce Ulei de ficat de cod pentru copii?

Uleiul din ficat de cod pentru copii conține acizi esențiali Omega 3, care sunt responsabili pentru dezvoltarea creierului la copii și menținerea sănătății sistemului nervos de-a lungul vieții sale. Acești acizi Omega 3 trebuie oferiți copiilor, încă din perioada prenatală, din resursele mamei. Mai târziu, copiii trebuie să consume alimente bogate în Omega 3 sau pot fi oferite suplimente alimentare de Omega 3.

De ce Ulei din ficat de cod pentru copii de la Lysi? 

Noi vă recomandăm uleiul din ficat de cod pentru copii de la LYSI, ce reprezintă sursa ideală de Vitamina D, dar și de Omega 3 de tip DHA, principalul constituent al creierului. Ulei din ficat de cod LYSI este recomandat chiar şi copiilor sub 1 an! Pe lângă faptul că poate constitui si un aport esenţial de vitamina D, ingredientele sunt de puritate maximă pentru siguranţa copilului tău.

Ce conține Uleiul din ficat de cod pentru copii de la Lysi?

Acest produs a fost conceput special pentru copii, pentru a asigura atât sănătatea lor mentală, cât şi pentru fortificarea organismului. Beneficiile sale vin din ingredientele ce compun acest supliment alimentar. Produsul creat de Lysi, conţine pe lângă acizii graşi Omega 3 DHA (acid docosahexaenoic) din uleiul de ficat de cod, ulei de ton şi vitamine importante pentru buna funcţionare a „maşinăriei noastre inginereşti interne” precum vitamina E, vitamina D şi vitamina A.

Ştiaţi că 60% din creierul uman este compus din grăsimi?

Vorbim aici despre grăsimi esenţiale Omega 3. Conţinutul bogat de acizi graşi Omega 3 DHA din uleiul de ficat de cod este responsabil şi benefic pentru dezvoltarea creierului copilului, a sistemului nervos central şi pentru dezvoltarea funcţiei cognitive ( care se referă la capacitățile și mecanismele învățării și accederii la cunoștințe) a copiilor, începând cu micuţii cu vârste de sub 1 an. Beneficiile acizilor graşi esenţiali Omega 3, sunt completate de vitamina A şi vitamina D, indispensabile pentru asimilarea calciului de către organismul nostru, dar şi pentru sănătatea ochilor. Corpul uman are nevoie de calciu pentru creştere normală a dinţilor şi pentru o dezvoltare viguroasă a oaselor.

Sănătatea mentală şi sănătatea organismului copiilor pot fi protejate şi fortificate de uleiul de ficat de cod de la Lysi.

Puteţi considera uleiul de ficat de cod Lysi un aliat al sănătăţii generale al copilului vostru, constituind un factor puternic de prevenire a bolilor şi de creştere a imunităţii.

În funcţie de vârsta copilul vostru, se administrează doza zilnică recomandată:

  • Copiii între 0-12 luni: 3-4 picături;
  • Copiii între 1-10 ani: 1 linguriţă (5 ml);
  • Copiii de peste 11 ani şi adulți : 1 lingură (10 ml). Afla mai multe:
By |2019-10-02T15:41:45+03:00octombrie 2nd, 2019|Sanatatea ta|4 Comments

About the Author:

4 Comments

  1. […] stabilizarea dispozitiei si atentiei la copii, tinand la distanta riscul de aparitie a sindromului ADHD. Inainte de a trece mai departe, nu putem omite sa precizam ca Omega 3 joaca un rol important […]

  2. […] care sunt in cautare de alternative naturale la medicamente pentru a trata deficitul de atentie, starea de spirit si comportamentul copilului lor, vor gasi numeroase optiuni disponibile. Una […]

  3. […] de suplimente alimentare cu Omega-3 este foarte variata in prezent. Forma lichida ulei de ficat de cod este recomandata datorita cantitatii mari de acizi grasi Omega 3 naturali, in stare pura, cu o […]

  4. […] creierul si ii cresc functionalitatea. In calitatea lui de constituent major al lipidelor din creier, retina si din tesutul nervos, DHA este vital functionarii normale a acestor tesuturi.  De altfel, […]

Leave A Comment