Omega 3 pentru copii sustine cresterea si fortificarea viguroasa a organismului micutilor

>>>>Omega 3 pentru copii sustine cresterea si fortificarea viguroasa a organismului micutilor

Omega 3 pentru copii sustine cresterea si fortificarea viguroasa a organismului micutilor

Omega 3 are o contributie vitala la dezvoltarea si stimularea sistemului nervos central la copii.

Constienti de rolul esential pe care il joaca acizii grasi Omega 3 in viata copiilor, compania Lysi a creat Omega 3 pentru copii, ce sustine cresterea si fortificarea viguroasa a organismului micutilor.

Suplimentul alimentar Omega 3 pentru copii, contine capsule masticabile, cu ulei de peste Omega-3 si vitamina D

Copiii pot fi mofturosi sau pot avea dificultati in a inghiti uleiul lichid sau capsulele simple, iar Lysi s-a gandit la solutionarea acestor probleme si au conceput un produs Omega 3 special pentru copii . Fiind un produs creat pentru copii, acesta are o aroma placuta de fructe.

Siguranta copiilor a fost un factor determinat in ecuatia conceperii acestui produs, iar compania Lysi s-a asigurat ca in suplimentul alimentar Omega 3 pentru copii se utilizeaza ulei de peste pur.

Acizii grasi esentiali Omega 3, in combinatie cu vitamina D, creeaza un sistem cu beneficii valoroase si variate pentru intregul organism si sistem nervos al copiilor.In primul rand, acizii grasi Omega 3 DHA si EPA, contribuie la dezvoltatea si stimularea sistemului nervos si cardivascular al copiilor. Mai mult, numeroase studii au concluzionat ca Omega 3 imbunatateste dezvoltarea cognitiva, viteza de gandire, puterea de concentrare si memoria copiilor ce au in organism cantitatile optime de acizi grasi esentiali Omega 3.

O serie intreaga de studii au afirmat ca scolarii care au primit un aport suplimentar constant de Omega 3 reusesc sa obtina un scor mare la testele de inteligenta si, totodata, beneficiaza de o capacitatea de concentrare, care le permite sa obtina performantele scolare remarcabile.

Pe langa acest aspect, Omega 3 ajuta si la stabilizarea dispozitiei si atentiei la copii, tinand la distanta riscul de aparitie a sindromului ADHD. Inainte de a trece mai departe, nu putem omite sa precizam ca Omega 3 joaca un rol important pentru sanatatea ochilor, fiind un constituent de baza al creierului si al retinei.

Rolul benefic pentru sistemul cardiovascular

Acizii grasi Omega 3 protejeaza inima micutului la efort, reduc riscul aparitiei bolii coronariene, diminueaza nivelul colesterolului si sporesc vitalitatea si rezistenta. Acizii grasi esentiali Omega 3, din produsul Omega 3 pentru copii, restabilesc echilibrul emotional al copilului, reducand senzatia de oboseala si stresul.

Sa vorbim despre efectele benefice ale vitaminei D, ce se gaseste in produsul Omega 3 pentru copii, Lysi.

Vitamina D ofera copiilor oase si dinti sanatosi. In plus, prezenta unei cantitati optime de vitamina D in organismul micutilor nostri previne aparitia rahitismului. Totodata, medicii au afirmat ca organismul copiilor si al nostru in general, are nevoie de vitamina D pentru metabolizarea corecta a calciului.

Nu putem uita ca vitamina D este cruciala pentru activarea si functionarea optima a sistemului imunitar al micutilor nostri.

Omega 3 pentru copii, Lysi, reprezinta o solutie viabila pentru ca in organismul copilului sa se regaseasca cantitile optime de Omega 3 pentru dezvoltarea sa armonioasa si pentru stimularea activitatii creierului si organismului sau. Afla mai multe:

By |2020-12-09T15:19:16+02:00decembrie 9th, 2020|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment