Omega-3 Forte – adaosul perfect pentru sanatatea inimii, a creierului si a ochilor!

>>>>Omega-3 Forte – adaosul perfect pentru sanatatea inimii, a creierului si a ochilor!

Omega-3 Forte – adaosul perfect pentru sanatatea inimii, a creierului si a ochilor!

De ce Omega-3?

In corpul uman exista o paradigma interesanta, creierul si sistemul nervos sunt compusi, intr-o mare parte din acizi grasi esentiali Omega 3, insa organismul nostru nu ii poate produce.

Cum putem asigura corpului nostru cantitatea necesara de Omega 3 pentru a ne asigura o calitate buna a vietii?

In primul rand, trebuie sa includem in alimentatia noastra, produse bogate in Omega 3 cum sunt somonul, macroul, heringul, tonul si alte specii de pesti, dar si seminte de in, seminte de chia, seminte de canepa, nuci, conopida, varza de Bruxelles etc.

Consumul regulat de alimente bogate in acizi grasi Omega 3 poate fi completat de consumul unor suplimente de Omega 3. 

Recomandarea noastra este Omega 3 Forte, Lysi. Acest produs este un suplimentar alimentar de calitate, deoarece in compozitia lui se gasesc atat acizi grasi Omega 3 DHA si acizi grasi Omega 3 EPA, criteriu esential in alegerea celor mai bune suplimente de Omega 3.
Este bine de stiut ca in compozitia unei capsule de Omega 3 Forte LYSI se gasesc 1000 mg de ulei peste cu 60% concentratie de acizi Omega-3, dintre care:

  • EPA: 310 mg/g;
  • DHA: 205 mg/g.

Ce spun specialistii?

Numeroase studii au reliefat faptul ca uleiul de peste are capacitatea de a diminua riscul de apritie a unor inamici seriosi ai sanatatii noastre precum ateroscleroza, hipertensiune arteriala, infarct de miocard, aritmii, atacul cerebral, dar si de reducere a nivelului colesterolului si al trigliceridelor.

De exemplu, persoanele cu afectiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord, pot tine la distanta pericolul prin consumul de suplimente alimentare care contin acizi grasi Omega-3, reducand astfel riscul unui accident coronarian. Totodata, acizii grasi Omega 3 vin si in ajutorul persoanelor care au suferit de un atac coronian, iar potrivit unor studii de specialitate efectuate in America, consumul de 1 gram de acizi grasi Omega-3 din uleiuri marine are capacitatea de a reduce riscul de reaparitie sau de repetare a atacului.

Nu putem omite sa evidentiem ca acesti acizi grasi Omega 3 se caracterizeaza printr-un efect antiinflamator puternic.

Pe langa beneficiile oferite sistemului cardiac, acizii grasi Omega 3 din produsului conceput de LYSI, combat afectiuni ale inchieturilor cum ar fi artrita, dar combat si afectiuni la nivelului sistemului nervos precum maladia Alzheimer, schizofrenie, depresie etc. In plus, suplimetul alimentar Omega 3 Forte de la LYSI intareste sistemul imunitar prin continutul sau bogat in acesti acizi grasi esentiali Omega 3, si ne fereste de actiunea bacteriilor, virusurilor si alergenilor. Citeste mai mult:

By |2019-09-26T14:45:47+03:00septembrie 26th, 2019|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment