Deficitul de atentie si uleiul de peste pentru copii

>>>>Deficitul de atentie si uleiul de peste pentru copii

Deficitul de atentie si uleiul de peste pentru copii

Legatura dintre deficitul de atentie si uleiul de peste pentru copii

Parintii care sunt in cautare de alternative naturale la medicamente pentru a trata deficitul de atentie, starea de spirit si comportamentul copilului lor, vor gasi numeroase optiuni disponibile. Una dintre cele mai cercetate abordari nutritionale este suplimentarea regimului alimentar cu acizi grasi Omega-3. Exista deja o cantitate semnificativa de cercetari despre acizii grasi Omega-3 si despre impactul lor asupra simptomelor si afectiunilor care tind sa se instaleze in perioada copilariei, in special probleme de atentie, de dispozitie si de comportament. Cele mai multe studii arata ca majoritatea copiilor care sufera de astfel de afectiuni prezinta o imbunatatire a simptomelor atunci cand primesc suplimente cu ulei de peste, bogat in acizi Omega-3.

 Ce sunt acizii Omega-3?

Acizii grasi Omega-3 sunt o componenta importanta a membranelor celulare si au efecte antiinflamatorii in organism. Acizii Omega-3 inconjoara celulele creierului si ale sistemului nervos, oferindu-le proctectia necesara. Gasim Omega-3 in mai multe tipuri de alimente, in special in peste si in fructe de mare, in carne si produse lactate, provenite de la animale hranite cu iarba, oua organice, seminte de in, seminte de chia, nuci si avocado.

Acizii Omega-3 EPA si DHA  sunt cei mai importanti si mai cunoscuti.

Acesti acizi sunt obtinuti doar consumand anumite alimente si / sau suplimente din surse marine, precum pesti, crustacee si alge. Cu toate acestea, nu trebuie sa omitem faptul ca celor mai multi copii le displac mancarurile pe baza de peste si fructe de mare, asa ca administrarea de suplimente este cea mai la indemana modalitate prin care putem indeplini nevoia copilului de acizi grasi Omega-3.

Cele mai potrivite suplimente de Omega-3

Daca veti decide sa utilizati suplimente Omega-3, denumite suplimente de ulei de peste, este esential sa utilizati produse de inalta calitate. Uleiul de peste trebuie sa provina de la o companie cu un bun renume, care efectueaza teste riguroase de calitate si siguranta pentru a se asigura ca nu exista contaminanti, cum ar fi mercur sau alte substante periculoase in uleiul de peste. O astfel de companie este Lysi, care pune la dispozitia consumatorilor o gama ampla si variata de ulei de peste si suplimente Omega-3. Aceste suplimente vin sub diferite forme, in general lichide, capsule sau capsule masticabile. Cele mai potrivite suplimente Lysi pentru copii sunt Omega-3 pentru copii Lysicapsule masticabile, ulei din ficat de cod pentru copii si ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie si menta. Citeste mai departe:

By |2020-06-22T15:27:14+03:00iunie 22nd, 2020|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment