Care sunt beneficiile si de la ce varsta poti sa ii dai copilului ulei de peste?

>>>>Care sunt beneficiile si de la ce varsta poti sa ii dai copilului ulei de peste?

Care sunt beneficiile si de la ce varsta poti sa ii dai copilului ulei de peste?

Ulei de peste. De ce si de unde?

Acizii grasi Omega-3, gasiti in mod natural in pestele gras, cum ar fi macroul, sardinele sau somonul, sunt cunoscuti ca fiind importanti pentru functionarea creierului (sa nu mai vorbim de sanatatea inimii). Problema este ca dieta moderna contine cantitati minore de peste gras. Majoritatea copiilor sunt, prin urmare, deficienti in omega-3. Multi parinti cunosc avantajele administrarii de uleiului de peste la copii. Daca nu sunteti familiar, a fost demonstrat ca Omega 3 (care este acidul gras esential gasit in uleiul de peste) ajuta la sustinerea sanatatii creierului, ochilor si inimii.

De la ce varsta poti administra Ulei de peste?

Suplimentele de ulei de peste pot fi administrate copiilor incepand de la varsta de patru saptamani; picaturile sunt usor de administrat si nu contin culori, arome, zahar sau conservanti – doar lucrurile bune.

Ar trebui sa oferim copiilor nostri suplimente de ulei de peste?

Daca ai vostri copii nu mananca peste, sa le oferiti un supliment zilnic de ulei de peste ar putea fi o idee buna. Uleiul de peste contine acizi grasi omega-3, de tip DHA si EPA, despre care expertii cred ca sunt importanti pentru dezvoltarea creierului si a vederii copiilor.

Care sunt beneficiile administrarii uleiului de peste?

Pentru copii necesarul de omega 3 este esential pentru o buna dezvoltare a activitatii cerebrale, pentru activitatea oculara dar si pentru sanatatea oaselor.

Uleiul de peste administrat copiilor diminueaza durerile si inflamatiile dentare, sustine dezvoltarea armonioasa a sistemului osos si  efortul fizic.

Copiii carora li se administreaza ulei de peste prezinta o evolutie semnificativa la nivelul activitatilor de invatare.

Omega-3 aliat de nadejde pentru o dezvoltara sanatoasa
Uleiul de peste, bogat in acizi grasi Omega-3 este considerat un supliment sigur pentru cele mai multe categorii de persoane, indiferent de varsta. Citeste mai mult: 

By |2020-10-23T11:44:08+03:00octombrie 23rd, 2020|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment