Parteneri LYSI

>>Parteneri LYSI
Parteneri LYSI2018-12-18T12:51:41+02:00

Partenerii nostri sunt prietenii nostri!

 


BabyExpo.ro – Cel mai important eveniment expozitional dedicat copiilor si parintilor, care imbina partea de prezentare produse cu cea educationala, intr-un mod foarte placut si util.


DACIC COOL este un nou site, un nou loc de intalnire, care isi propune, pur si simplu, sa ne ajute sa invatam impreuna sa ne cunoastem calitatile, dar si slabiciunile, sa ne cunoastem tara, istoria si datinile, dar, in acelasi timp, sa invatam cum sa ne integram in lumea de astazi, sa ne bucuram de viata si sa nu ne ingrozim de moarte, asemeni vechilor daci.Sportul nu ofera nimic gratuit…dar fericirea de la sfarsit , merita orice pret ! Calea pe care trebuie sa pasim este una singura si este formata din pilonii de baza in crearea performantei: modestie , determinare si munca !

 

 


 

Teatrul Lumida s-a nascut din dorinta de a juca, de a intrazni sa transpunem visul nostru intr-o realitate care sa ne defineasca si sa ne reprezinte. Ne caracterizeaza: libertatea de exprimare, unitatea echipei, munca necontenita, intrebarile la care cautam cele mai bune raspunsuri, dragostea pentru teatru, ambitia de a evolua si a face performanta.

 


 

JURMED – Jurnal de Sanatate este puntea de legatura intre comunitatea medicala din Romania si furnizorii din domeniu. Cu peste 30 de editii specializate anuale, revista pune la dispozitie noutatile profesionale din domeniul medical, pentru a dezvolta o viziune noua asupra lumii medicale si a colaborarii medici-furnizori-pacienti.