Partenerii nostri sunt prietenii nostri!

 

Sub sloganul “Sanatate si frumusete zi de zi! “, revista Tonica este un concept destinat femeilor din mediul urban, preocupate de modul in care arata, de cum se imbraca si se ingrijesc, dar si de felul in care sunt percepute si evolueaza in familie, in cuplu sau cariera.

Publicatie glossy, in paginile revistei Tonica vei gasi teme relevante pentru femeile care investesc timp in propria imagine, precum si in sanatatea lor si a celor apropiati, avand vedeta atat autohtona, cat si internationala ca model de viata.

 


Revista Galenus este un suport de comunicare și educare, dedicat profesioniștilor din domeniile medical și farmaceutic, conceput să răspundă tuturor cerinţelor şi nevoilor de informare ale acestui segment.

Articolele specializate, pe tematici diverse din domeniul de interes, sunt semnate de către asistenți, medici, farmaciști, biologi, chimiști, cercetători și profesori, sub stricta supraveghere a comitetului ştiinţific format din specialiști de renume.

 


Prima revista lunara de diete, retete si nutritie dedicata tuturor celor care au inteles ca alimentatia echilibrata si activitatea fizica regulata sunt solutia pentru mentinerea starii de sanatate, atat fizice cat si psihice.

Articolele sunt realizate pe baza informatiilor oferite si verificate de specialisti in nutritie, gastronomie, medicina, sport etc.

 


Farmacia Ta, revista de sanatate adresata oricarei persoane care a inteles ca mentinerea starii de bine a organismului tine in primul rand de informare, prevenitie si tratare in cunostinta de cauza.

Revista Farmacia Ta este distribuita atat la centrele de difuzare a presei, cat si gratuit, prin intermediul farmaciilor, centrelor medicale, clinicilor de frumusete si modelare corporala.

 


Spring, Farmacia la Pret Mic are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic.
MISIUNEA  este sa oferim o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor!


Brandul Catena a fost creat în 1999 si-a propus să fie un reper fundamental în lumea medicală romaneasca, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a incercat sa integreze imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa. Si a reusit asta, dovada stand cei peste 4,5 milioane de clienti fideli.


 

 

DACIC COOL este un nou site, un nou loc de intalnire, care isi propune, pur si simplu, sa ne ajute sa invatam impreuna sa ne cunoastem calitatile, dar si slabiciunile, sa ne cunoastem tara, istoria si datinile, dar, in acelasi timp, sa invatam cum sa ne integram in lumea de astazi, sa ne bucuram de viata si sa nu ne ingrozim de moarte, asemeni vechilor daci.


 

Teatrul Lumida s-a nascut din dorinta de a juca, de a intrazni sa transpunem visul nostru intr-o realitate care sa ne defineasca si sa ne reprezinte. Ne caracterizeaza: libertatea de exprimare, unitatea echipei, munca necontenita, intrebarile la care cautam cele mai bune raspunsuri, dragostea pentru teatru, ambitia de a evolua si a face performanta.

 


 

JURMED – Jurnal de Sanatate este puntea de legatura intre comunitatea medicala din Romania si furnizorii din domeniu. Cu peste 30 de editii specializate anuale, revista pune la dispozitie noutatile profesionale din domeniul medical, pentru a dezvolta o viziune noua asupra lumii medicale si a colaborarii medici-furnizori-pacienti.