Despre LYSI

>>Despre LYSI
Despre LYSI2018-12-21T12:24:20+02:00

Despre LYSI – Islanda

LYSI Islanda, cel mai mare PRODUCATOR de ULEI DIN FICAT DE COD din lume, produce uleiuri de peste din 1938. Islandezii au devenit un  reper mondial in domeniul lipidelor marine, datorita cercetarii si dezvoltarii de produse. Controlul extrem de strict al calitatii este decisiv in succesul produselor LYSI. Management-ul LYSI a depus toate eforturile pentru a atinge excelenta in cercetare-dezvoltare, comert si vanzari.

LYSI Ltd. Islanda proceseaza uleiul de peste cu echipamente de productie de cea mai inalta tehnicitate, pentru prelucrarea integrala a uleiului din ficat de cod, ceea ce include separarea uleiului din ficatul de peste, separarea apei si a impuritatilor din ulei, purificarea, precum si separarea altor componente valoroase. Utilajele de ultima generatie reduc la minimum oxidarea uleiului in timpul purificarii si indeparteaza gustul si mirosul neplacut din produsul final.

Cu o unitate de productie si ambalare complet retehnologizata in 2005, compania LYSI ofera o varietate de produse din ulei din ficat de cod si din alte lipide marine, ce raspund nevoilor, cerintelor si exigentelor consumatorilor din intreaga lume.

In 2012, LYSI si-a dublat capacitatea, deschizand o noua unitate de productie.

Pe termen lung, obiectivul LYSI Ltd. este de a ramane lider mondial in procesarea, cercetarea, dezvoltarea, vanzarea si marketingul produselor din lipide marine, mentinand cu maxima exigenta cerintele de calitate si tehnicitate, conform standardelor internationale ISO 9001, GMP si Pharmacopeea europeana.

LYSI Ltd. isi propune sa ramana un producator de incredere de produse pure, menite sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii oamenilor.
Ca o recunoastere a acestui brand, Presedintele Islandei, Domnul Olafur Ragnar Grimsson, a acordat doamnei Katrin Petursdottir, CEO LYSI, “Premiul Presedintelui Islandei pentru realizari la export 2007”.
LYSI – The World’s Best Fish Oils!