Despre LYSI

>>Despre LYSI
Despre LYSI2021-05-14T14:40:10+03:00

Despre LYSI – Islanda

Cine suntem?

Lysi Islanda, cel mai mare PRODUCATOR de ULEI DIN FICAT DE COD din lume, produce uleiuri de peste din 1938 si a devenit un  reper mondial in domeniul lipidelor marine, datorita cercetarii si dezvoltarii de produse. Controlul extrem de strict al calitatii este decisiv in succesul produselor LYSI. Management-ul Lysi a depus toate eforturile pentru a atinge excelenta in cercetare-dezvoltare, comert si vanzari.

Povestea Lysi Islanda

Povestea lui Lysi este una despre viziune si inovatie.
Totul a inceput cand fratii Tryggvi si Thordur Olafs-fiul au fondat Lysi si au inceput sa produca ulei de peste pe tarmurile Islandei in 1938. Lysi a fost atunci, asa cum este si acum, un pionier al productiei de ulei de peste.

In primele doua decenii, Lysi a devenit cel mai mare producator de ulei de ficat de cod din Islanda. Printre pietele-cheie din aceasta perioada s-au numarat SUA si Regatul Unit. Accentul timpuriu pe cercetare si dezvoltare, metodele de productie si produsele orientate spre consumatori au asigurat intotdeauna profit companiei.

 Acum, o afacere de familie la a treia generatie, spiritul de pionierat Lysi a fost dus la un alt nivel atunci cand Katrin Petursdottir a devenit Managing Director in 1999. Nepoata unuia dintre fratii fondatori, Tryggvi Olafsson, Katrin s-a bazat pe know-how-ul de lider de piata al Lysi si a dezvoltat o noua unitate de productie de ultima ora in 2005 si 2012.

Succesul Lysi este, de asemenea, fondat pe un marketing exemplar. Pentru a pune acest lucru in perspectiva, Lysi detine o cota de piata de 11% din productia globala de ulei de peste si poate produce mai mult cod din ulei de ficat decat orice alta companie din intreaga lume.

Un accent constant pe proprietatile si beneficiile lipidelor marine, precum si parteneriate de afaceri eficiente axate pe inovare au facut Lysi ceea ce este astazi – Cel mai important producator mondial de ulei de peste din Islanda.

Cu o unitate de productie si ambalare complet retehnologizata in 2005, compania Lysi ofera o varietate de produse din ulei din ficat de cod si din alte lipide marine, ce raspund nevoilor, cerintelor si exigentelor consumatorilor din intreaga lume.

In 2012, Lysi Islanda si-a dublat capacitatea, deschizand o noua unitate de productie.  

Lysi Islanda proceseaza uleiul de peste cu echipamente de productie de cea mai inalta tehnicitate, pentru prelucrarea integrala a uleiului din ficat de cod, ceea ce include separarea uleiului din ficatul de peste, separarea apei si a impuritatilor din ulei, purificarea, precum si separarea altor componente valoroase. Utilajele de ultima generatie reduc la minimum oxidarea uleiului in timpul purificarii si indeparteaza gustul si mirosul neplacut din produsul final. Fabrica Lysi

Pe termen lung, obiectivul Lysi este de a ramane lider mondial in procesarea, cercetarea, dezvoltarea, vanzarea si marketingul produselor din lipide marine, mentinand cu maxima exigenta cerintele de calitate si tehnicitate, conform standardelor internationale ISO 9001, GMP si Pharmacopeea europeana.

De asemenea, Lysi isi propune sa ramana un producator de incredere de produse pure, menite sa imbunatateasca sanatatea si calitatea vietii oamenilor.

Ca o recunoastere a acestui brand, Presedintele Islandei, Domnul Olafur Ragnar Grimsson, a acordat doamnei Katrin Petursdottir, CEO LYSI, “Premiul Presedintelui Islandei pentru realizari la export 2007”. 

 

 

 

Respectul nostru pentru mediu inconjurator!

Respectul pentru mediu se afla in centrul a tot ceea ce facem.
Producerea de ulei de peste de cea mai inalta calitate astazi si in viitor, depinde de mentinerea populatiilor de peste in oceanele noastre. De aceea, Lysi se angajeaza sa foloseasca in procesul de productie doar resurse provenite din pescuitul durabil.

Certificarea MSC din partea Marine Stewardship Council ne asigura ca atingem standardele stabilite pentru pescuitul durabil si trasabilitatea lantului de aprovizionare in ceea ce priveste codul islandez pe care il folosim.

Uleiul de peste Lysi este, de asemenea, certificat IFFO RS (Asociatia Ingredientelor Marine) si/sau FOS (Prietenii Marii) .
Ceea ce inseamna ca unitatile noastre de productie au fost auditate independent pentru a obtine certificarea in cadrul programelor desfasurate. Unitatea noastra de productie este situata in Islanda – renumita pentru mediul sau natural pur.

Ne angajam in protejarea acestui mediu prin utilizarea energiei din resurse regenerabile, garantand gestionarea eficienta a deseurilor si maximizarea folosirii materiilor prime in cadrul procesului de productie. Practic, fiecare parte a materiei prime pe care o luam din ocean este folosita in diferitele produse ce se regasesc in portofoliul Lysi.


Lysi – The World’s Best Fish Oils!