De ce este uleiul de peste aliatul sistemului nostru imunitar si al functionarii optime a creierului

>>>>De ce este uleiul de peste aliatul sistemului nostru imunitar si al functionarii optime a creierului

De ce este uleiul de peste aliatul sistemului nostru imunitar si al functionarii optime a creierului

De ce este uleiul de peste aliatul sistemului nostru imunitar si al functionarii optime a creierului?

Uleiul de peste este sursa naturala de acizi Omega-3, de tip EPA si DHA. Acesti nutrienti sunt extraordinar de importanti pentru mentinerea sanatatii noastre si de cele mai multe ori lipseste cu desavarsire din alimentatia noastra.

Ce spun studiile de specialitate?

Studiile arata ca noi consumam maxim 0,5 grame de Omega 3 pe zi, desi doza zilnica recomandata de specialisti este intre 2,2-2,4 grame. Un lucru important de mentionat este faptul ca organismul nostru nu are capacitatea de a produce in mod natural acizii grasi Omega 3, motiv pentru care ei trebuie sa fie procurati din alimentatie sau din suplimentele alimentare. Inainte de a vorbi de sursele de Omega 3, sa vedem care sunt beneficiile acestor acizi grasi Omega 3!

Care sunt beneficiile consumului de ulei de peste Lysi, bogat in acizi Omega 3?

Unul dintre cele mai importante avantaje ale consumului de Omega 3 este faptul ca ne intareste sistemul imunitar, sustinandu-l in lupta impotriva bolilor sau infectiilor.

Ulterior, studiile realizate au demonstrat faptul ca acizii grasi Omega 3 au un rol important in mentinerea sanatatii inimii si in buna functionare a intregului sistem cardiovascular, reducand riscul de aparitie a unor afectiuni precum infarctul miocradic sau accidentul vascular cerebral.

Acizii Omega 3 contribuie si la ameliorarea simptomelor poliartritei reumatoide, crescand aportul de oxigen al tesuturilor.

Consumul periodic de Omega 3 duce la ameliorarea durerilor articulare si a rigiditatii de dimineata, simptome comune ale artritei. Cercetarile au scos la iveala de curand faptul ca Omega 3 este un aliat puternic al varstnicilor care se confrunta cu dementa senila, depresia sau Alzheimer.

Uleiul de peste Lysi, bogat in acizi Omega 3, aduce beneficii semnificative si in cazul copiilor.

Introducerea cantitatii recomandate de Omega 3 in alimentatia copiilor duce la imbunatatirea atentiei si a abilitatilor de concentrare in cazul acestora. In plus, studiile clinice realizate au demonstrat faptul ca acizii grasi Omega 3 pot face minuni in cazul copiilor care sufera de hiperactivitate, afectiunea populara cunoscuta sub numele de ADHD.

De ce sa alegi suplimentele alimentare Lysi?

Toate produsele Lysi Islanda sunt suplimente alimentare exceptionale, obtinute din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima generatie. Suplimentele alimentare Omega-3 ulei pur de peste de la Lysi Islanda sunt pure, eficiente si de o calitate PREMIUM incontestabila. In functie de preferinte, poti alege oricare dintre produsele sub forma de prezentare lichida, cu aroma NATURALA de lamaie, sau capsule.  Afla preturile produselor Lysi:

By |2021-09-27T18:22:56+03:00septembrie 27th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment