Termeni si conditii

>>Termeni si conditii
Termeni si conditii2018-12-17T09:26:17+02:00

Termeni si conditii

Inregistrarea si comandarea produselor pe site-ul nostru implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile de pe site sunt furnizate de catre SC Saga Sanatate si pot fi folosite numai in scop informativ.

SC Saga Sanatate SRL va asigura transmiterea documentelor insotitoare firmei de curierat, dar nu poate fi raspunzatoare pentru eventualele intarzieri datorate firmelor de curierat.

Produsele se pot returna conform O.G. 130/2000, cap.1, art.4, pct. B, in ambalajul original, sigilat si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Saga Sanatate SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a livrarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, ambalaj rupt, desigilat sau continut lipsa.
Produsele achizitionate care au depasit termenul de 10 zile de la primire nu mai pot fi returnate.

Cupoanele de reducere (denumite si „vouchere”) sunt coduri care pot fi introduse pe site in timpul procesului de cumparare, pentru a obtine o reducere fie procentuala, fie reprezentand o valoare fixa in RON.
Cupoanele de reduceri pot fi valabile pentru una sau pentru mai multe folosiri, pentru o perioada determinata sau pentru o singura zi. Aceste informatii vor fi disponibile atunci cand obtineti cuponul. Saga Sanatate poate sa dezactiveze sau sa revoce cupoane, fara a trimite notificari prealabile, in limita stocului.

SC Saga Sanatate SRL isi stabileste propriile regulamente ale concursurilor, promotiilor si altor evenimente pe care le organizeaza. Detaliile acestora vor fi publicate pe site si vor fi aduse la cunostinta participantilor prin acelasi mod.

SC Saga Sanatate SRL
RO21428508
J40/6211/2007
Bucuresti