Omega-3 pentru copii Lysi


  • Omega-3 pentru copii cu aroma placuta de fructe,
  • 60 de capsule masticabile, cu ulei de peste Omega-3 si vitamina D3,
  • pentru copii peste 4-6 ani, 1-2 capsule/ zi,
  • pentru cresterea, fortificarea si dezvoltarea armonioasa, viguroasa a organismului,
  • pentru rezistenta, vitalitate si imunitate,
  • pentru oase si dinti sanatosi.

Omega-3 pentru copii de la Lysi, sustine dezvoltarea vederii si a functiei cognitive, stabilizarea dispozitiei, a atentiei, imbunatatirea memoriei si a capacitatii de invatare, ameliorarea ADHD.

Studiile au aratat ca scolarii care au primit un aport suplimentar de Omega-3 au trecut cu brio testele de inteligenta si si-au îmbunatatit capacitatea de concentrare si performantele scolare, comparativ cu cei care au avut un deficit in dieta lor.
Suplimentele alimentare cu ulei de peste, administrate zilnic, impulsioneaza dezvoltarea creierului la copii, in trei luni cat s-ar dezvolta in trei ani – este si concluzia documentarului BBC “Child of our time”, realizat de o echipa de cercetatori din Marea Britanie.

Pe de alta parte, peste 20% dintre copiii mici din tara noastra sunt diagnosticati cu rahitism, afectiune cauzata de carenta vitaminei D in organism. Medicii subliniaza importanta vitaminei D pentru metabolizarea corecta a calciului.

De asemenea aceasta vitamina este cruciala pentru activarea sistemului imunitar.

De aceea, uleiurile de peste de la Lysi sunt atat de importante pentru sanatatea copiilor nostri dar si pentru noi, adultii.

Ingrediente/capsula: ulei peste 18/12 (amestec de tocoferoli naturali)-600mg; capsula: glicerol,gelatina,amidon oxidat,amidon acetilat,aroma de tutti frutti,sucraloza; aroma:tutti frutti,vitamina D3/colecalciferol (trigliceride cu catena medie) -5mcg/100%VNR*(Valoare Nutritionala de Referinta cf. Reg.1169/2011)

Informatii nutritionale/1 capsula:

Energie: 25 Kj/6 Kcal; Grasimi: 0.6g, din care Acizi grasi saturati: 0,2g; Acizi grasi mononesaturati 0,1 ; Acizi grasi polinesaturati : 0,3g , din care Acizi grasi Omega-3- 0,201g, din care EPA:0,096g; DHA:0,063g; Glucide(in invelisul capsulei): 0,06g; Proteine (in invelisul capsulei):0,10g; Vitamina D3:5mcg

Mod de utilizare: pentru copii de peste 4 ani si adulti: 2 caps/zi;
Prezentare:60 caps. masticabile(3 blistere cu cate 20 caps.masticabile)

Supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la loc uscat, racoros, ferit de lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Uleiul devine opalescent la rece, ceea ce nu ii afecteaza calitatea. Contraindicat persoanelor alergice la peste sau soia. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele care sufera de tulburari de coagulare a sangelui trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de utilizarea produsului. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj.

Importator si Detinator notificare: SAGA SANATATE SRL,Str Magura Vulturului,nr 2,et 1,sect 2,Bucuresti,Romania, Tel. 021-3303117, 0722810692,www.sagasanatate.ro, www.lysi.ro, Notificat SNPMAPS AA nr 11285/2018

Produs si ambalat de: LYSI HF.REYKJAVIK, ISLANDA, www.lysi.is