Omega-3 pentru copii Lysi


  • Omega-3 pentru copii cu aroma placuta de fructe,
  • 60 de capsule masticabile, cu ulei de peste Omega-3 si vitamina D3,
  • pentru copii peste 4-6 ani, 1-2 capsule/ zi,
  • pentru cresterea, fortificarea si dezvoltarea armonioasa, viguroasa a organismului,
  • pentru rezistenta, vitalitate si imunitate,
  • pentru oase si dinti sanatosi.

Omega-3 pentru copii de la Lysi, sustine dezvoltarea vederii si a functiei cognitive, stabilizarea dispozitiei, a atentiei, imbunatatirea memoriei si a capacitatii de invatare, ameliorarea ADHD.

Studiile au aratat ca scolarii care au primit un aport suplimentar de Omega-3 au trecut cu brio testele de inteligenta si si-au îmbunatatit capacitatea de concentrare si performantele scolare, comparativ cu cei care au avut un deficit in dieta lor.
Suplimentele alimentare cu ulei de peste, administrate zilnic, impulsioneaza dezvoltarea creierului la copii, in trei luni cat s-ar dezvolta in trei ani – este si concluzia documentarului BBC “Child of our time”, realizat de o echipa de cercetatori din Marea Britanie.

Pe de alta parte, peste 20% dintre copiii mici din tara noastra sunt diagnosticati cu rahitism, afectiune cauzata de carenta vitaminei D in organism. Medicii subliniaza importanta vitaminei D pentru metabolizarea corecta a calciului.

De asemenea aceasta vitamina este cruciala pentru activarea sistemului imunitar.

De aceea, uleiurile de peste de la Lysi sunt atat de importante pentru sanatatea copiilor nostri dar si pentru noi, adultii.

Ingrediente: ulei peste 18/12 (imbogatit cu tocoferoli naturali), Vitamina D3 (colecalciferol), aroma de tutti-frutti; Caps. moale: glicerol, gelatina, amidon oxidat, amidon acetilat, sucraloza, aroma tutti frutti.

Informatii nutritionale/1 capsula:

Energie: 25 Kj/6 Kcal; Grasimi: 0.6g, din care Acizi grasi saturati: 0.2g, Acizi grasi polinesaturati: 0.3g, din care Acizi grasi Omega-3 0.201g, din care Epa: 0.096g si DHA: 0.063g; Glucide(in invelisul caspulei): 0.08g, Proteine(in invelisul capsulei): 0,08g; Vitamina D3: 5mcg (100%VNR), VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Reg 1169/2011

Doza zilnica recomandata pentru copii de peste 4 ani si adulti: 2 capsule/zi

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat SNPMAPS nr. 8568/2015

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is