De ce sa alegi Uleiul de ficat de cod pentru copii Lysi

>>>>De ce sa alegi Uleiul de ficat de cod pentru copii Lysi

De ce sa alegi Uleiul de ficat de cod pentru copii Lysi

Uleiul de ficat de cod Lysi este recomandat chiar si copiilor sub 1 an!

Acizii grasi esentiali Omega 3, continuti in uleiul de ficat de cod pentru copii, sunt responsabili pentru dezvoltarea creierului la copii si mentinerea sanatatii sistemului nervos de-a lungul intregii vieti. Acizii grasi Omega 3 trebuie oferiti copiilor, inca din perioada prenatala, din resursele mamei. Mai tarziu, copiii trebuie sa consume alimente bogate in Omega 3 sau pot fi oferite suplimente alimentare de Omega 3.

Va recomandam uleiul din ficat de cod pentru copii de la Lysi, ce reprezinta sursa ideala de Vitamina D, dar si de acizi Omega 3 de tip DHA, principalul constituent al creierului.

Acest produs a fost conceput special pentru copii, pentru a asigura atat dezvoltarea lor mentala, cat si pentru fortificarea organismului. Beneficiile sale vin din ingredientele ce compun acest supliment alimentar. Produsul creat de Lysi, contine pe langa acizii grasi Omega 3 DHA (acid docosahexaenoic) din uleiul de ficat de cod, ulei de ton si vitamine importante pentru buna functionare a „masinariei noastre ingineresti interne” precum vitamina E, vitamina D si vitamina A.

De ce este atat de important Uleiul din ficat de cod?

60% din creierul uman este compus din grasimi. Vorbim aici despre grasimi esentiale Omega 3. Continutul bogat de acizi grasi Omega 3 DHA din uleiul de ficat de cod este benefic pentru dezvoltarea creierului copilului, a sistemului nervos central si pentru dezvoltarea functiei cognitive a copiilor, incepand cu micutii cu varste de sub 1 an.

Beneficiile acizilor grasi esentiali Omega 3, sunt completate de vitamina A si vitamina D, indispensabile pentru asimilarea calciului de catre organismul nostru, dar si pentru sanatatea ochilor. Corpul uman are nevoie de calciu pentru cresterea normala a dintilor si pentru o dezvoltare viguroasa a oaselor.

Uleiul de ficat de cod Lysi un aliat al sanatatii generale a copilului vostru, constituind un factor puternic de prevenire a bolilor si de crestere a imunitatii.

Uleiul din ficat de cod pentru copii, in functie de varsta, are urmatoarea doza zilnica recomandata:

Copiii intre 0-12 luni: 3-4 picaturi;

Copiii intre 1-10 ani: 1 lingurita (5 ml);

Copiii peste de la 11 ani si peste: 1 lingura (10 ml).

Acest produs este un supliment alimentar, ce nu inlocuieste o alimentatie echilibrata si variata. Uleiul de ficat de cod de la Lysi trebuie pastrat la loc uscat, ferit de lumina soarelui, iar dupa deschidere se tine la frigider.

Sanatatea mentala si sanatatea organismului copiilor pot fi protejate si fortificate de uleiul de ficat de cod de la Lysi, un produs cu componente naturale, eficiente si esentiale pentru o dezvoltare armonioasa a micutilor nostri.

Lysi – Numarul 1 mondial in productia de Ulei din ficat de cod !

Afla mai multe despre preturile produselor Lysi!

By |2021-11-22T15:25:23+02:00octombrie 25th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment