Uleiul de peste LYSI pentru copii inteligenti si sanatosi!

>>>>Uleiul de peste LYSI pentru copii inteligenti si sanatosi!

Uleiul de peste LYSI pentru copii inteligenti si sanatosi!

Uleiul de peste Lysi, hrana pentru creier!

Inteligenta este mostenita genetic, insa poate fi si stimulata si sustinuta prin crearea tuturor conditiilor necesare unei bune dezvoltari.
Bazele activitatii cerebrale si nivelul IQ-ului sunt influentate inca din viata intrauterina. O mama care este constienta de acest lucru va da o mare importanta modului in care va trai pe perioada sarcinii. Va fi foarte atenta ca alimentatia zilnica sa fie bogata in vitamine, minerale si omega 3 , din surse pure precum uleiul de peste Lysi. Viitoarea mamica va evita orice factor de stres, va petrece mult timp in aer liber, va incerca sa traiasca doar experiente frumoase si placute, va evita mediile toxice si va stopa total consumul de alcool.

Pentru un plus de siguranta in ceea ce priveste dezvoltarea cerebrala a fatului, mama poate apela la administrarea suplimentelor de ulei de peste

Necesarul de omega 3 pe timpul sarcinii este de minim 2, 6 grame pe zi. Acizii grasi polinesaturati EPA si DHA din omega 3 reprezinta aproximativ 60% din lipidele din creier. Astfel un supliment de ulei de peste pur este necesar pentru  a pune caramizile inteligentei copilului care urmeaza a se naste.

Perioada primilor anisori de viata este foarte importanta in ceea ce priveste dezvoltarea inteligentei copilului.

Pentru a mentine o activitate cerebrala optima si  pentru a-si dezvolta toate abilitatile,  micutii vor fi sustinuti printr-o alimentatie sanatoasa, prin petrecerea timpului in aer liber, prin antrenarea acestora in jocuri creative si educative, in jocuri sociale, de rol sau de familie. Necesarul de omega-3 trebuie asigurat prin alimentatie, insa se impune si o suplimentare prin administrarea de ulei de peste, produsele Lysi reprezentand una dintre cele mai bune variante pentru copii.

Inceputul scolii reprezinta o etapa foarte solicitanta pentru copii.

Activitatea cerebrala, capacitatea de concentrare si memorare sunt strans legate de aportul de omega 3Uleiul de peste LYSI poate ajuta la mentinerea unei activitati cerebrale optime si la dezvoltarea si antrenarea inteligentei. Citeste mai mult despre preturile produselor Lysi:

By |2021-02-22T16:16:27+02:00februarie 22nd, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment