Ulei din ficat de cod pentru copii isteti si sanatosi!

>>>>Ulei din ficat de cod pentru copii isteti si sanatosi!

Ulei din ficat de cod pentru copii isteti si sanatosi!

Cine nu-si doreste copii isteti si sanatosi, cu o imunitate puternica?

Tot mai multe cercetari arata ca aportul de acizi grasi omega 3, inca din faza intrauterina si includerea ulterioara in alimentatia celui mic, joaca un rol extrem de important in mentinerea sanatatii acestuia.

Ce beneficii pot avea copii de pe urma acizilor grasi omega 3?

E suficient ca in timpul sarcinii, viitoarea mama sa adauge in meniu alimente sau suplimente bogate in acizi grasi omega 3, pentru a aduce beneficii majore fatului. Conform studiului, administrarea de acizi grasi omega 3 in timpul sarcinii, contribuie activ la dezvoltarea sistemului nervos central si vizual al copilului, crescand totodata imunitatea acestuia la alergii.

Medicii recomanda includerea de acizi grasi omega 3 in alimentatia celui mic.

Se considera ca produsele bogate in acizi grasi omega 3 au grija atat de buna functionare a organelor corpului, cat si de buna dezvoltare mentala a viitorului adult. Insa o serie de tulburari comportamentale la copii, precum deficitul de atentie (ADHD), sunt puse in seama unor carente de acizi grasi omega 3. ADHD-ul, hiperactivitatea si incapacitatea de concentrare pot avea repercusiuni negative asupra invatarii si dezvoltarii.

Acizii grasi omega 3 sustin:

Acuitatea vizuala;
Inlaturarea depresiei si anxietatii;
Rezistenta la efort fizic si psihic;
Dezvoltarea creierului

Produse bogate in omega 3?

Pestele, fructele de mare, nucile, semintele, spanacul sau soia sunt toate adevarate rezervoare de acizi grasi omega 3. Si totusi, ce se intampla daca cel mic refuza sa le consume? In asemenea cazuri, cel mai bine ar fi sa incercati sa le explicati cat de importante sunt aceste alimente pentru sanatatea lor, si felul in care ele ii pot ajuta sa devina la fel de puternici ca eroii lor preferati din povesti sau din desene animate. In cazul in care nici una dintre metode nu da roade, puteti oricand sa apelati la uleiul de peste. Citeste mai mult:

By |2018-05-15T15:00:59+03:00mai 15th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment