Cum crestem puterea de concentrare si atentia la scolari?

>>>>Cum crestem puterea de concentrare si atentia la scolari?

Cum crestem puterea de concentrare si atentia la scolari?

Uleiul de peste omega-3 creste puterea de concentrare si atentia la scolari

Organismul nostru are nevoie de o serie intrega de elemente pentru a se dezvolta armonios, pentru a functiona bine si pentru a fi ferit de afectiuni. Atata timp cat furnizam corpului nostru tot ceea ce are nevoie isi va indeplini toate functiile, va evolua perfect, echilibrat si la un nivel optim pentru activitatile fiecaruia dintre noi, adaptate varstei si nevoilor.

Orice parinte isi tine sub observatie copilul inca de la primele zile. 

Cum evolueaza, cum se adapteaza fiecarei perioade a vietii, cum se integreaza social, ce capacitate de acumulare a informatiilor detine si cum le proceseaza. Orice modificare comportamentala sau fizica ar trebui sesizata imediat si semnalata medicului pediatru.

Copiii nostri petrec o perioada foarte mare la scoala, angrenati in activitati de invatare si instruire.

Iar noi parintii si societatea punem foarte mare pret pe educarea si formarea lor. Nu toti evolueaza la fel odata intrati pe bancile scolii si, mai cu seama, nu toti evolueaza conform dorintelor parintilor. Ar trebui sa avem intelepciunea de a nu cere copiilor nostri mai mult decat pot oferi intr-o anumita etapa si de a intelege ca au multe oscilatii in evolutia lor de scolari.

Indiferent de varsta, capacitatea noastra de a ne concentra, de a putea sintetiza informatiile ce vin spre noi si de a pastra in memorie cat mai multe date, este in stransa legatura cu aportul de acizi grasi omega-3 de care beneficiaza organismul.

Organismul nostru nu poate creea singur acizi grasi omega-3, noi trebuind sa furnizam cantitatea necesara pentru o buna functionare printr-o alimentatie variata sau prin suplimente alimentare. In cazul scolarilor cel mai indicat pentru o activitate cerebrala optima este un consum variat de produse ce contin acizi grasi omega-3 sau de ulei de peste. Citeste mai multe:

By |2018-09-10T16:46:03+03:00septembrie 10th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment