Copil istet? Cum il sprijinim pentru a face fata performantelor scolare?

>>>>Copil istet? Cum il sprijinim pentru a face fata performantelor scolare?

Copil istet? Cum il sprijinim pentru a face fata performantelor scolare?

Daca vrei sa ai un copil istet, care sa aiba performante scolare de care sa fii mandra, ar trebui sa te ocupi indeaproape nu doar de educatia sa, ci si de stilul sau de viata.

Ajuta-l sa adopte un stil de viata sanatos, cu miscare zilnica si preparate sanatoase, care corespund nevoilor sale nutritionale.
Pentru a avea un copil istet, extrem de important este aportul de acizi grasi Omega 3, pentru ca acestia sunt responsabili de buna dezvoltare a creierului.

Decizia de a avea un copil istet iti apartine inca din primele luni de sarcina.

Unele mamici nu realizeaza cat de important este Omega 3 in dezvoltarea creierului fatului si ulterior in dezvoltarea armonioasa a copilului. In acest sens, un lucru interesant de mentionat este faptul ca in prima luna de sarcina, creierul este primul organ ce incepe sa prinda contur, asa ca, nu uita sa ii asiguri hrana necesara creieruluiOmega 3.

Sursele de Omega 3 sunt peste tot, trebuie doar sa le introducem in alimentatia copilului nostru.

Spre exemplu, in loc sa ii oferi o prajiturica cu ciocolata ca gustare, ofera-i 2-3 nuci care ii vor da energie si il vor sustine in procesul de invatare.  Insa, printre cele mai bune surse de Omega 3 este uleiul din ficat de cod de la LYSI, care nu doar il va ajuta pe cel mic sa faca fata performantelor scolare, ci ii va intari si imunitatea si ii va creste capacitatea de concentrare si rezistenta la efort psihic, lucru extrem de important in cazul unui copil premiant. Pentru a nu se plictisi cel mic de o singura aroma, poti opta atat pentru uleiul din ficat de cod clasic, cat si pentru cel cu aroma de lamaie sau cel cu aroma de lamaie cu menta.

Alege uleiul din ficat de cod LYSI si bucurati-va impreuna de cat mai multe performante scolare! Citeste mai mult:

By |2021-11-22T15:24:23+02:00octombrie 21st, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment