Cel putin 5 motive pentru a oferi ulei de peste unui scolar

>>>>Cel putin 5 motive pentru a oferi ulei de peste unui scolar

Cel putin 5 motive pentru a oferi ulei de peste unui scolar

Uleiul de peste este bogat in acizi grasi omega 3, care joaca un rol important pentru sanatatea organismului copilului, dar si pentru o dezvoltare optima.

Acizii grasi omega 3 sunt absolut necesari organismului nostru, insa corpul nu ii poate produce singur, asa ca trebuie sa ii luam din alte surse, cum ar fi alimentatia sau suplimentele alimentare. Nu trebuie uitat uleiul de peste.

Uleiul de peste este recomandat pentru scolari de foarte mult timp, ajutand la tratarea numeroaselor afectiuni, asa cum ar fi ADHD, autism, dar si pentru inteligenta. Asadar, uleiul de peste aduce beneficii in sanatatea mentala a copiilor. La scurt timp dupa inceperea tratamentului cu ulei de peste copiii ce prezinta anumite tulburari sau afectiuni au avut parte de o imbunatatire vizibila.

Iata 5 motive pentru care este recomandat sa dati ulei de peste unui scolar:

  1. Este benefic pentru tulburarile de atentie, hiperactivitate si impulsivitate
  2. Are rol in mobilitatea articulatiilor, diminuarea inflamatiilor
  3. Uleiul de cod contine vitaminele A si D3, ceea ce ajuta foarte mult la dezvoltarea sistemului osos
  4. Ajuta circulatia sangvina sa fie una normala, la fel si a proceselor cognitive
  5. Produce imbunatatiri in cazul in care copiii au tulburari de citire, de ortografie.

Bineinteles, aceste 5 motive nu sunt singurele care va pot convinge sa administrati ulei de peste unui scolar, ci exista mult mai multe beneficii, cum ar fi intarirea imunitatii, prevenirea racelii si gripei, ajuta la eliminarea infectiilor din corp si face organismul sa fie mult mai rezistent la temperaturi scazute sau la schimbarile bruste de temperatura.

Deoarece copiii petrec mult timp la scoala, acestia pot lua raceala de la colegii lor scolari, asadar este importanta administrarea de ulei de peste, mai ales in sezonul rece cand copiii sunt mai predispusi la raceli. In timpul iernii, daca scolarul va consuma doza recomandata de ulei de peste, imunitatea lui va fi ridicata si nu va mai fi atat de predispus la raceli si gripe.

Pentru fixarea calciului in oase putem administra copiilor ulei de ficat de cod, fiindca este bogat in vitaminele A si D si in acizi grasi omega 3.

Acesta are beneficii in cadrul vederii, dispune de proprietati antioxidante si lupta cu afectiunile precum osteoporoza sau lipsa de calciu. Afla mai multe:

By |2021-11-22T15:34:01+02:00noiembrie 19th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment