Sustine dezvoltarea copiilor cu uleiul din ficat de cod Lysi

>>>>Sustine dezvoltarea copiilor cu uleiul din ficat de cod Lysi

Sustine dezvoltarea copiilor cu uleiul din ficat de cod Lysi

De ce este uleiul din ficat de cod atat de important pentru dezvoltarea copiilor?

Sunt numeroase vitamine si minerale importante pentru dezvoltarea copiilor, insa acizii grasi Omega-3 ocupa un loc fruntas in regimul alimentar al copiilor, in special Omega-3 care provine din surse marine, cum ar fi uleiul de peste. O multitudine de studii arata ca Omega-3 provenit din uleiul de peste joaca un rol coplesitor pentru dezvoltarea copiilor, in special pentru dezvoltarea functiei creierului.

Specialistii recomanda femeilor insarcinate sa consume suplimente alimentare Omega-3 pe toata perioada sarcinii pentru o dezvoltare cat mai sanatoasa a fatului.

Exista o serie de dovezi care arata ca femeile insarcinate care nu au consumat suficient peste in timpul sarcinii sau care nu au luat suplimente cu ulei de peste au suferit depresii mai severe in comparatie cu femeile care au inclus in regimul alimentar o cantitate adecvata de ulei de peste.

Ce este Omega-3?

Intai de toate, trebuie sa stiti Omega-3 reprezinta o familie de acizi grasi principali, si anume ALA, EPA si DHA. Dintre aceste trei tipuri de acizi, studiile arata ca DHA are cele mai mari beneficii. De fapt, majoritatea organelor si sistemelor din organism folosesc DHA, nu doar creierul.

DHA? De unde?

Exista totusi o parte mai complicata in ceea ce priveste imbogatirea regimului alimentar cu DHA. In general, DHA provine numai din surse alimentare marine, adica din peste si crustacee. Dupa cum bine stiti, copiii nu sunt chiar cei mai mari mancatori de peste si crustacee, iar pe de alta parte, unele specii de peste contin cantitati mari de mercur si alte metale grele. Macroul, rechinul, tonul proaspat si pestele-spada sunt doar cateva specii de peste bogate in mercur.

Desi specialistii recomanda sa integram in regimul alimentar al copiilor cel putin 200 de grame de peste saptamanal, trebuie sa fim foarte atenti ce fel de peste oferim copiilor si cum anume il pregatim. Crapul, somnul, heringul, pastravul si sardinele sunt printre cele mai sanatoase surse alimentare de DHA pe care le putem oferi copiilor.

Suplimentele de Omega-3, precum uleiul de peste Lysi, sunt o sursa sigura

Gama de suplimente Lysi cuprinde o serie de produse special destinate copiilor, precum ulei din ficat de cod natural lichid, ulei din ficat de cod cu aroma NATURALA de lamaie, ulei din ficat de cod cu aroma NATURALA de lamaie si menta si capsule Omega-3 masticabile, cu gust placut de fructe.

Uleiul din ficat de cod pentru copii Lysi este o sursa complexa de acizi grasi Omega-3 si poate fi administrat copiilor incepand din primul an de viata. Contine Omega-3 din ulei de peste purificat si vitaminele A, D si EUleiul de peste pur Lysi este indicat pentru copii deoarece are un nivel corespunzator de DHA, nu contine toxine si mercur si este formulat cu materie prima de cea mai buna calitate. Vezi mai multe despre preturile produselor Lysi:

By |2021-02-03T11:01:10+02:00februarie 3rd, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment