Cel mai puternic mijloc natural pentru a stimula Imunitatea!

>>>>Cel mai puternic mijloc natural pentru a stimula Imunitatea!

Cel mai puternic mijloc natural pentru a stimula Imunitatea!

Uleiul din ficat de rechin stimuleaza imunitatea ?

Exista perioade in viata noastra in care ne simtim obositi si stresati, iar acest lucru ne poate afecta serios imunitatea. Studiile realizate de-a lungul anilor au demonstrat faptul ca uleiul din ficat de rechin are un efect extraordinar asupra imunitatii, acesta avand un continut mare de alcoxigliceroli, care stimuleaza productia de leucocite (leucocitele au rolul esentiale de a ne proteja organismul de infectii). Uleiul din ficat de rechin Lysi contine o cantitate mult mai mare de alcoxigliceroli decat corpul omenesc poate produce. In plus, uleiul din ficat de rechin contine si scualen, un antibiotic natural, si scualamina, compus cu proprietati antibacteriene si antifungice.

Cum te ajuta uleiul din ficat de rechin? Stimuleaza imunitatea

Prezenta alcoxiglicerolilor intr-un produs de calitate, cum este Immune Max Lysi, ii confera o gama variata de intrebuintari benefice in organismul nostru, cum ar fi:

  • Refacerea tesuturilor si inchiderea rapida a ranilor
  • Incetinirea procesului de imbatranire
  • Refacerea mai rapida a organismului dupa anumite tratamente, cum ar fi cele de radioterapie sau chimioterapie
  • Stimularea sistemului nervos si eliminarea starilor de oboseala
  • Stimularea sistemului imunitar

Immune Max Lysi contine Ulei din ficat de rechin care stimuleaza intens sistemul imunitar adult.

Immune Max Lysi sau uleiul din ficat de rechin este recomandat a fi consumat de toate persoanele, dar mai ales de cele care sufera de rinita alergica, astm bronsic, infectii cronice, ciroza sau diabet zaharat.  Se spune chiar ca uleiul din ficat de rechin are un rol important si in prelungirea si imbunatatirea calitatii vietii pentru bolnavii de cancer datorita continutului de compusi care blocheaza dezvoltarea celulelor tumorale.

Nu ar trebui sa iti faci griji ca Immune Max Lysi ar putea contine mercur.

Toate uleiurile de peste produse de Lysi sunt supuse unui proces de purificare, atent supervizat de specialisti si au o compozitie controlata. In plus, certificatele de analiza ale produselor atesta lipsa mercurului din uleiul din ficat de rechinImmune Max, Lysi, NU contine acizi grasi Omega-3. El se poate asocia cu oricare dintre produsele Lysi, impreuna actionand complementar pentru fortificarea sistemului imunitar adultAfla mai multe:

By |2021-03-02T14:36:31+02:00martie 2nd, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment