Ia Ulei din ficat de cod si poti tine la distanta multe boli!

>>>>Ia Ulei din ficat de cod si poti tine la distanta multe boli!

Ia Ulei din ficat de cod si poti tine la distanta multe boli!

Sa iei Ulei din ficat de cod dureaza doar cateva secunde, dar te vei bucura pe termen lung de sanatatea pe care ti-o asigura.

Iata ce boli poate tine la distanta daca iei Ulei din ficat de cod:

Uleiul de peste are beneficii semnificative si in dezvoltarea copiilor.

Asigurarea cantitatii recomandate de Omega 3 in alimentatia copiilor duce la imbunatatirea atentiei si a abilitatilor de concentrare in cazul acestora. In plus, studiile clinice realizate au demonstrat faptul ca acizii grasi Omega 3 pot face minuni in cazul copiilor care sufera de hiperactivitate, afectiunea populara cunoscuta sub numele de ADHD.

Sustine Imunitatea

Unul dintre cele mai importante avantaje ale consumului de Ulei de peste, bogat in acizi Omega 3 este faptul ca ne intareste sistemul imunitar, sustinandu-l in lupta impotriva bolilor sau infectiilor. Ulterior, studiile realizate au demonstrat faptul ca acizii grasi Omega 3 au un rol important in mentinerea sanatatii inimii si in buna functionare sistemului cardiovascular, reducand riscul de aparitie a unor afectiuni precum infarctul miocradic sau accidentul vascular cerebral.

Protejeaza sistemul cardiovascular

Studiile recente au demonstrat ca dieta bogata in omega 3 sau suplimentele din Ulei de peste, timp de un an, poate proteja inima. Mai exact, acizii grasi omega3 scad semnificativ riscul de infarct, chiar si la persoanele cu istoric de boli cardiovasculare.

Lupta cu Colesterolul rau

Omega 3 ajuta organismul sa lupte cu nivelul ridicat de colesterol in sange. Indiferent ca sunt luati din alimentatie sau sunt consumati sub forma de Ulei de peste, acizii grasi omega 3 curata arterele de colesterolul rau.

Amelioreaza neplacerile cauzate de artrita reumatoida

Uleiul de peste, datorita continutului bogat de acizi Omega 3, contribuie si la ameliorarea simptomelor poliartritei reumatoide, crescand aportul de oxigen al tesuturilor. Consumul periodic de Ulei de peste, duce la ameliorarea durerilor articulare si a rigiditatii de dimineata, simptome comune ale artritei. Cercetarile au scos la iveala de curand faptul ca Omega-3 este un aliat puternic al varstnicilor care se confrunta cu dementa senila, depresia sau Alzheimer.

Ajutor pentru afectiunile psihice

Exista studii ce atesta faptul ca un consum regulat de acizi grasi omega 3 ajuta la mentinerea sanatatii mentale. Totodata, au fost evidentiate beneficii remarcabile in preventia sau tratarea depresiei.

Amelioreaza efectele bolilor neurologice sau degenerescente

S-au observat rezultate promitatoare in ameliorarea efectelor bolii Alzheiemer sau dementei. Multi cercetatori sustin ca se observa efecte pozitive chiar si la persoanele ce sufera de Parkinson.

Lupta cu alergiile

Chiar si in cazul unor persoane alergice, acizii grasi omega 3 si-au dovedit eficacitatea. Pe de o parte, pot preveni alergiile (rinite, termatite, astm). Pe de alta, amelioreaza simptomele, in cazul in care se apeleaza la omega 3 dupa instalarea crizei alergice.

Uleiurile de peste de la Lysi sunt pure, eficiente si de o calitate PREMIUM incontestabila.
Puteti alege oricare dintre produsele sub forma lichida ori sub forma de capsule, deoarece toate produsele Lysi sunt suplimente alimentare exceptionale, obtinute din materie prima de cea mai buna calitate, prelucrate cu tehnologii de ultima generatie.
Vezi preturile produselor Lysi

By |2021-09-22T14:43:45+03:00septembrie 22nd, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment