Suferi de Osteoporoza? Alege Omega 3 + D si Calciu de la Lysi!

>>>>Suferi de Osteoporoza? Alege Omega 3 + D si Calciu de la Lysi!

Suferi de Osteoporoza? Alege Omega 3 + D si Calciu de la Lysi!

Osteoporoza o problema? Alege un produs cu adevarat eficient!

Omega 3 + D si Calciu de la LYSI este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar, penmtru a lupta cu osteoporoza si, totodata, pentru a mentine sanatatea oaselor si a dintilor.

Acest produs contine elemente vitale pentru organismul nostru precum vitamina D, calciu si acizi grasi esentiali Omega 3.

Unul din principale beneficii ale produsului Omega 3 + D si Calciu este ca previne riscul de aparitie a osteoporozei sau boala oaselor fragile. Acest produs deveni astfel un aliat de nadejde al oaselor voastre, iar consumul acestuia trebuie realizat din timp, avand in vedere ca are o caracteristica speciala. Despre ce este vorba? Osteoporoza nu se poate vindeca, ci doar preveni!

Osteoporoza este strict legata de asimilarea Calciului!

Omega 3 + D si Calciu are o compozitie speciala si completa pentru a-si indeplini misiunile in harta noastra anatomica. Uleiul de peste Omega 3 contine necesarul zilnic de vitamina D, prin care organismul nostru poate asimila firesc si eficient calciul. Altfel spus, calciul si vitamina D, constituie un tandem sau o echipa imbatabila, ce ajuta la absorbtia eficienta a calciului in organism. Dupa cum bine stim, calciul este vital pentru sanatatea oaselor noastre, mai precis pentru pastrarea integritatii oaselor, dar si pentru declansarea imunitatii.

Vitamina D, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, necesar pentru pastrarea integritatii oaselor si pentru declansarea imunitatii.

Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute – rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

Cum lupta acest produs cu Osteoporoza? Citeste mai mult:

By |2020-06-17T14:14:40+03:00iunie 17th, 2020|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment