Copilul nu mananca peste? Da-i ulei de peste!

>>>>Copilul nu mananca peste? Da-i ulei de peste!

Copilul nu mananca peste? Da-i ulei de peste!

Consumul de peste este foarte important in alimentatia noastra si a copiilor nostri.

Pestele este poate cea mai complexa sursa de acizi grasi esentiali omega-3, proteine, vitamine si minerale. Cu toate acestea, parintii trebuie sa stie ca nu orice peste este bun pentru copil si de aceea este bine sa ne informam in momentul in care decidem sa-l introducem in alimentatia acestora. Daca nu ii place pestele, solutia este simpla: da-i ulei de peste Lysi!

Beneficii si solutii Ulei de peste pentru copii

Consumul regulat de peste are numeroase beneficii, dar trebuie tinut cont insa de faptul ca este un aliment foarte perisabil si cu puternic potential alergen. De asemenea, gustul caracteristic al acestuia nu este uneori pe placul micilor mofturosi. Si atunci, apare intrebarea, cu ce poate fi inlocuit pestele in alimentatia copiilor. Raspunsul este mai simplu decat va asteptati: cu ulei de peste, desigur!

Beneficiile uleiului de peste

Consumul regulat de ulei de peste,  ajuta in stimularea sistemului imunitar, permitand astfel organismului celui mic sa fie mai rezistent in fata unor boli precum raceala, tusea si gripa. De asemenea, se pare ca uleiul de peste este recomandat in cazurile de ADHD, datorita concentratiei sale ridicate de acizi grasi Omega 3.

In cazul in care copilul dumneavoastra sufera de hiperactivitate, dislexie, dispraxie, incapacitatea de a finaliza sarcinile, instabilitate emotionala, atitudine ezitare, slaba coordonare, atentie de scurta durata, slabiciune a memoriei pe termen scurt, concentratie scazuta, tendinta de a intrerupe altii, nepasare, graba, impetuozitate, impulsivitate, IQ redus, sau tulburari de invatare, uleiul de peste este un remediu dovedit.

Uleiul de peste este considerat un supliment sigur pentru cele mai multe categorii de persoane, fiind indicat si pentru gravide sau femei care alapteaza, atat timp cat consumul nu depaseste dozele recomandate de medic.

Ulei de peste de la Lysi reprezinta sursa ideala de Vitamina D, vitamina antirahitica si de Omega-3 EPA si DHA. Este un produs foarte pur, care poate inlocui vigantolul, aducand in plus beneficiile Omega-3. De altfel, in tarile nordice, uleiul de peste este recunoscut ca ii face pe micuti isteti, vigurosi si rezistenti. Este foarte usor de administrat si asimilat, datorita puritatii sale, uleiul de peste Lysi este recomandat chiar copiilor sub 1 an, ca aport esential de vitamina D.

In functie de preferinte sau de varsta , puteti alege formele lichide cu gust bun sau capsulele mici, usor de inghitit. Uleiul din ficat de cod contine nutrienti esentiali: Omega-3, vitamina D si vitamina A, adica exact acele componente ale alimentatiei necesare organismului pentru cresterea si functionarea normala. Creierului este un tesut gras, format cu acizi grasi Omega-3 ce nu pot fi produsi de corpul uman, ei ajutand  la dezvoltarea si mentinerea functiilor acestuia si incetinind degradarea celulei nervoase. Afla mai multe despre preturile produselor Lysi:

By |2021-04-12T12:45:57+03:00aprilie 12th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment