Ai dureri articulare? Iata cum te ajuta Lysi!

>>>>Ai dureri articulare? Iata cum te ajuta Lysi!

Ai dureri articulare? Iata cum te ajuta Lysi!

De ce ai dureri articulare?

Articulatiile afectate de boala sunt in principal cele solicitate intens de greutatea corporala, precum vertebrele si articulatiile genunchilor, dar si cele solicitate la efort. Pierderile de cartilaj pot duce la o pierdere generala a functiei articulatiilor si de aici cazurile de dureri articulare.

Ce te poate ajuta in caz de dureri articulare?

Glucozamina si condroitina sunt substante prezente in mod natural in organism, ce consolideaza cartilajul, il ajuta sa retina apa si il protejeaza de uzura.

Ce este glucozamina? 

Glucozamina este o aminozaharida si una dintre cele mai importante componente ale cochiliilor de crustacee, comercial fiind produsa prin hidroliza cochiliilor de crustacee. Glucozamina este un precursor de glicozaminoglicani, care sunt principala componenta a cartilajului articular. Suplimentarea dietei cu glucozamina ajuta la refacerea cartilajelor si calmeaza durerea indusa de artrita. Corpul este intr-o continua innoire a tendoanelor si articulatiilor, bazandu-se in acest proces si pe Glucozamina. Cartilajul se comporta ca un tampon intre oasele ce formeaza o articulatie. Glucozamina este implicata in refacerea si innoirea tendoanelor articulatiilor si a celulelor cartilajelor din genunchi, solduri, coloana vertebrala si maini, atat la femei cat si la barbati. Glucozamina poate fi uneori mai eficienta decat tratamentul clasic antiinflamator, ale carui efecte nedorite la nivel gastrointestinal, renal si cardiovascular pot fi evitate prin utilizarea glucozaminei si a condroitinei impreuna cu Omega-3.

Ce este condroitina?

Condroitina este o importanta component structurala a cartilajului de la incheieturi, oferind rezistenta la compresiune. Aceasta ofera tesuturilor conjunctive capacitatea de a absorbi lichide, respectiv apa,  permitand cartilajului sa ramana sanatos si reducand ruperea cartilajelor. Condroitina ajuta la lubrifierea articulatiilor, imbunatateste vascozitatea lichidului sinovial, crescand mobilitatea articulara. Glucozamina si condroitina sunt substante ce conlucreaza, actiunea lor impreuna fiind mult mai  puternica decat orice rezultat obtinut cu un singur produs.

Cum te ajuta vitamina C?

Vitamina C ajuta la formarea colagenului, ce mentine elasticitatea tesuturilor, intregind actiunea  Glucozaminei, Condroitinei si a acizilor grasi Omega-3.

De ce asocierea cu Omega-3?

A fost efectuat un studiu pentru a se evalua eficacitatea combinatiei de omega-3 EPA si DHA cu sulfatul de glucozamina, in tratarea osteoartritei de sold si genunchi moderate, comparativ cu tratamentul doar cu sulfat de glucozamina. Rezultatele studiului, care a implicat supravegherea a 177 de pacienti, a aratat ca asocierea glucozaminei cu Omega-3 duce la o reducere semnificativa a redorii matinale si a durerii de la nivelul articulatiilor afectate de boala, in comparatie cu tratamentul standard doar cu glucozamina.

Lysi Omega-3 cu Glucozamina, Condroitina si Vitamina C

In acest sens, Lysi a pus la dispozitia consumatorilor un supliment care combina beneficiile acizilor grasi Omega-3, in ceea ce priveste aspectele inflamatorii, capacitatea glucozaminei si condroitinei de a asigura mentinerea functiei articulare si proprietatile vitaminei C pentru formarea  colagenului si mentinerea elasticitatii tesuturilor.

Produsele Lysi Islanda sunt suplimente alimentare exceptionale, obtinute din materie prima de cea mai buna calitate, prelucrate cu tehnologii de ultima generatie. Afla mai multe despre preturile produselor Lysi:

By |2021-04-01T14:52:41+03:00aprilie 1st, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment