Credinta in puterea vindecatoare a uleiului de rechin este veche de cand lumea. In nordul indepartat, produse variate provenind din rechin au fost cele mai populare medicamente naturale de mii de ani. In secolele trecute Islandezii, ca si alte natiuni nordice, au folosit rechinul pentru efectele sale medicinale: uleiul din ficatul de rechin a fost folosit pentru vindecarea ranilor si pentru a obtine protectie impotriva a numeroase boli.

Islandezii pescuiau rechini din barci si extrageau valorosul ulei din ficatul de rechin, folosindu-l atat in scopuri medicinale cat si pentru iluminat. In zilele noastre, in lumea moderna a stiintei si progresului, este mai usor sa apreciem efectele medicinale benefice ale produselor din rechin, care au sa ne ofere mai multe avantaje decat puteau obtine stramosii nostrii.

Uleiului din ficat de rechin i se acorda o atentie deosebita, in special pentru beneficiile aduse sistemului imunitar, datorita in special continutului bogat de alcoxigliceroli, care ajuta la producerea celulelor albe din sange, baza sistemului de autoaparare al organismului. Alcoxiglicerolii au fost decelati in maduva oaselor sanatoase si in laptele de mama, dar uleiul din ficat de rechin contine de cateva ori cantitatea pe care corpul uman o poate produce.

Rechinul este printre animalele care s-au schimbat foarte putin din timpuri preistorice, o forma de viata extrem de eficienta, cu un sistem de filtrare si eliminare primitiv, ceea ce duce la o acumulare de ioni de metale grele in ficatul lui, dar LYSI purifica uleiul din ficat de rechin printr-un proces special, care asigura eliminarea  tuturor contaminantilor, uleiul obtinut fiind un produs pur, natural.

IMMUNE MAX  subliniaza calitatile exceptionale ale uleiului din ficat de rechin pentru imunitate, pentru combaterea racelii si gripei, recuperare si regenerare, fiind o adevarata cheie catre longevitate si vitalitate.  Se poate consuma impreuna cu Omega-3 sau Ulei din ficat de cod, lichid sau capsule.