Care este cel mai indragit Ulei de ficat de cod Lysi?

>>>>Care este cel mai indragit Ulei de ficat de cod Lysi?

Care este cel mai indragit Ulei de ficat de cod Lysi?

Ulei de ficat de cod cu lamaie si menta este cel mai indragit produs Lysi.

Uleiul din ficat de cod cu aroma de Lamaie si Menta Lysi, este un produs obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, din apele Atlanticului de Nord, prelucrat cu tehnologii de ultima ora si are o actiune benefica atat pentru copii, cat si pentru adulti si varstnici.
Este o sursa ideala de vitamine D, A si E, atat necesare pentru a asigura dezvoltarea normala a oaselor, a dentitiei si a functiei vizuale, cumuland efectele benefice ale acestor vitamine cu cele ale acizilor grasi Omega-3.

Cine poate lua Ulei din ficat de cod?

Administrarea Uleiului din ficat de cod la copii, inca din primul an de viata, ajuta la dezvoltarea retinei, usureaza eruptia dintilor si formarea sanatoasa a oaselorimbunatateste vederea, favorizand o dezvoltare armonioasa, viguroasa a intregului organism si, cel mai important, ajuta la dezvoltarea functiei cognitive (se spune ca Uleiul de peste face copilul destept)
Uleiul din ficat de cod cu aroma de Lamaie si Menta, Lysiare un gust bun, si este usor de administrat la orice varsta.

Care sunt beneficiile Uleiului din ficat de cod?

Uleiul din ficat de cod cu aroma de Lamaie si Menta, Lysisursa naturala de acizi grasi Omega-3, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), care joaca un rol important in:

Ce spun specialistii?

Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de acizi grasi Omega-3. Acestia se regasesc in cca 60% din lipidele din creier, in retina si in membranele tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile. Omega-3 DHA si EPA nu pot fi produsi de organismul uman, de aceea trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de calitate premium, precum produsele Lysi.

De ce Ulei din ficat de cod cu aroma NATURALA de Lamaie si menta, Lysi?

DOAR 2.5 ml pe zi de Ulei din ficat de cod cu aroma NATURALA de Lamaie si Menta, Lysi, asigura necesarul zilnic de vitamina D!
Uleiul din ficat de cod cu aroma NATURALA de Lamaie si Menta, Lysi are un gust excelent si este considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitare a bolilor si metinere a sanatatii.
Islandezii au la indemana produse Lysi in mod traditional si, in cazul in care apar semne de boala, primul sfat este: ‘Take some Lysi!’ – Ia ulei de peste Lysi.

Puritatea, gustul bun, cantitatile generoase si eficacitatea dovedita traditional, sunt caracteristicile de aur ale produselor Lysi. Afla mai multe despre produsele Lysi

By |2021-03-17T15:20:26+02:00martie 17th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment