Imunitate scazuta , Raceala, Gripa ? Immune Max Lysi!

>>>>Imunitate scazuta , Raceala, Gripa ? Immune Max Lysi!

Imunitate scazuta , Raceala, Gripa ? Immune Max Lysi!

Imunitate scazuta? De ce?

Oscilatiile de temperatura si precipitatiile, combinate cu vantul puternic, sigur ne vor supune organismul la mult efort pentru a se redresa. O imunitate scazuta il va face vulnerabil in fata actiunii virusilor si microbilor.
Immune Max Lysi stimuleaza in mod natural imunitatea si poate fi considerat unul dintre cele mai puternice mijloace naturale de combatere a racelii si, a formei sale mai grave, gripa. Totodata, acest supliment alimentar ne ajuta organismul in lupta cu oboseala.

Cum reuseste Immune Max LYSI sa realizeze aceste lucruri?

 Immune Max Lysi are un continut bogat in alkoxigliceroli, responsabili de stimularea intensa a sistemului imunitar adult. Acest continut il valorifica si il confera atributul de remediu natural extrem de pretios.

Sanatatea noastra merita ce este mai bun si ce poate fi mai bun, decat un produs natural, care sa fortifice o imunitate scazuta?

In urma cercetarilor efectuate de-a lungul timpului, medicii au afirmat ca datorita prezentei alcoxiglicerolii in maduva oaselor sanatoase si in laptele matern, acestia au capacitatea de a oferi o imunitate naturala in lupta contra infectiilor si in dezvoltarea sistemului imunitar.

Prezenta alcoxiglicerolilor intr-un produs de calitate, cum este Immune Max LYSI, ii confera o gama variata de intrebuintari benefice!

  • stimularea functiilor sistemului imunitar.
  • favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice impotriva oboselii;
  • incetineste procesul de imbatranire;
  • stimuleaza ritmul de refacere al organismului dupa o serie de terapii dure, cum ar fi, de exemplu, radioterapia sau terapia cu radiatii;
  • imbunatateste mecanismul de producere a leucocitelor (numarul de celule albe din organism) si trombocitelor (plachete de sange, ce sunt responsabile de integritatea vaselor de sange);
  • contribuie la procesul de refacere al tesuturilor, accelrand ritmul de inchidere a mai multor tipuri de rani, cum ar fi infectiile, leziunile, arsurile etc;
  • confera atat un efect antioxodant, cat si antibacterian.

O imunitate scazuta poate fi intarita si prin actiunea complementara a produsului Immune Max LYSI, alaturi de Omega-3 Lysi sau de Uleiul din ficat de cod Lysi. Afla mai multe:

By |2021-03-22T16:15:29+02:00martie 22nd, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment