Beneficii ale consumului de ulei din ficat din cod Lysi

>>>>Beneficii ale consumului de ulei din ficat din cod Lysi

Beneficii ale consumului de ulei din ficat din cod Lysi

Specialistii au precizat ca exista grasimi care nu doar ca ne sunt de folos, dar sunt vitale pentru sanatatea organismului.

Omega 3 nu poate fi produs de organismul nostru, iar in cazul acesta avem nevoie de un ajutor venit din partea unor suplimente alimentare, de buna calitate, cum este uleiul din ficat de cod Lysi. Acest supliment alimentar contine substante nutritive de care avem nevoie, de la vitamina A si vitamina D, la acizii grasi si polinesaturati Omega 3, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic)

Vitaminele A si D au grija de sanatatea ochilor nostri si sunt responsabile de dezvoltarea normala a oaselor, dar ce beneficii ne aduce uleiul din ficat din cod Lysi? Ulei din ficat de cod

Stimuleaza buna functionare a circulatiei cardiovasculare, astfel uleiul din ficat de cod ne ajuta sa prevenim riscul aparitiei bolilor de inima si aritmiilor.
Pe langa acest aspect, acest supliment alimentar intareste sistemul imunitar si ofera vitalitate organismului nostru.

Nu am terminat responsabilitatile majore pe care uleiul din ficat si le asuma in corpul nostru.

Uleiul din ficat de cod Lysi este solutia optima pentru persoanele care, dimineata, cand se trezesc se confrunta cu dureri, inflamatii sau senzatia de amorteala la incheieturi. Cum ii ajuta? Acest ulei din ficat de cod are un rol esential in mentinerea sanatatii articulatiilor. Ne adresam diabeticilor si persoanelor care sufera de hipertensiune, care pot gasi un aliat puternic in uleiul de ficat din cod ce poate ajuta organismul sa trateze aceste afectiuni si reprezinta un aliat redutabil ce previne aparitia osteoporozei.

Copiii si efectele benefice pe care uleiul de peste le are in dezvoltarea lor mentala si fizica.

Uleiul din ficat de cod pentru copii oferta premizele unei dezvoltari armonioase a micutului nostru prin rolul sau in dezvoltarea creierului si ii permite sa faca corelatii de idei complexe. In ceea ce priveste evolutia fizica, acest suplimentar alimentar contribuie la dezvoltarea retinei, imbunatatind vederea copilului si, totodata, are grija ca oasele si dintii lor sa se formeze firesc si puternici. Tot in repertoriul de efecte benefice al acestui ulei intra si rolul sau important in prevenirea dislexiei (dificultatea de a invata cititul si scrisul) tulburarilor de memorie sau de atentie. In plus, uleiul de ficat de cod are capacitatea de a oferi creierului nostru o stare de bine.

In final, pe langa angajamentul pe care si l-a luat in buna functionare a organismului, acest supliment alimentar de la LYSI are grija si de sanatatea noastra psihica, prin combaterea depresiei postpartum, a maladilior Alzheimer si Parkinson sau sindromului ADHD la copii etc. Afla mai multe:

By |2020-05-13T13:43:17+03:00mai 13th, 2020|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment