Omega-3 ci vitamina D si Calciu

Omega-3 ci vitamina D si Calciu

OMEGA-3 cu Vitamina D si CALCIUM

30 de doze zilnice

REDUCE RISCUL DE OSTEOPOROZA

Combinatia unica de Omega-3 cu Vitamina D si Calciu LYSI, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3.
Capsula de ulei de peste Omega-3 contine doza zilnica recomandata de vitamina D3, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, pentru pastrarea integritatii oaselor dar si pentru declansarea imunitatii.

 

Vitamina D este elementul care ne lipseste cel mai mult din dieta. Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute – rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

Ingrediente per 1 capsula de Omega-3: 1000 mg ulei de peste

Acizi grasi Omega-3

– EPA 160 mg

– DHA 100 mg

Vitamina D3: 10 µg(200%DZR)

Vitamina E: 2 mg,(17%DZR)

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata

Ingrediente per 1 tableta de Calciu- 400 mg Carbonat de calciu(50%DZR)

Ingrediente inactive per 1 tableta de Calciu: agenti de incarcare: maltodextrina, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu, agenti antiaglomeranti: acid stearic, stearat de magneziu vegetal, agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, glicerina.

Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii peste 10 ani: 2 tablete Calciu + 1 capsula Omega-3 +D

Produsul este un supliment alimentar. Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dieta adecvata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Omega-3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de retinut pentru femeile insarcinate, cele care alapteaza si pentru persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta. Pastrati cutia inchisa, la loc uscat, ferit de lumina soarelui. Pastrati la frigider dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat SNPMAPS, nr. 8530/2015

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

6 Responses to Omega-3+D Calcium, capsule

 1. Michelina spune:

  Buna ziua,am cumpărat OMEGA 3KALK/CALCIUM și am o nelămurire:doza de Omega 3 este maxima,adică 1000mg cum apare la alte produse,sau mai redusă?

  • LYSI spune:

   Buna ziua,
   Combinatia unica de ulei de peste Omega-3, cu Vitamina D si Calciu, din produsul achizitionat de dumneavoastra, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3. Capsula de culoare galben-aurie, contine 1000 de mg de ulei de peste Omega 3.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 2. Elena Bratu spune:

  Buna ziua ! Cele 3 cp necesare dozei zilnice trebuie administrate concomitent sau pe parcursul unei zile ?

  • LYSI spune:

   Buna ziua,
   Recomandarea noastra este sa le luati pe toate in acelasi moment al zilei (dimineata sau in prima parte a zilei).
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *