Omega-3+D Calcium, capsule

>>>>Omega-3+D Calcium, capsule
Omega-3+D Calcium, capsule2018-12-17T09:00:09+00:00
Omega-3 ci vitamina D si Calciu

Omega-3 ci vitamina D si Calciu

OMEGA-3 cu Vitamina D si CALCIUM

30 de doze zilnice

REDUCE RISCUL DE OSTEOPOROZA

Combinatia unica de Omega-3 cu Vitamina D si Calciu LYSI, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3.
Capsula de ulei de peste Omega-3 contine doza zilnica recomandata de vitamina D3, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, pentru pastrarea integritatii oaselor dar si pentru declansarea imunitatii.

 

Vitamina D este elementul care ne lipseste cel mai mult din dieta. Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute – rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

Ingrediente per 1 capsula de Omega-3: 1000 mg ulei de peste

Acizi grasi Omega-3

– EPA 160 mg

– DHA 100 mg

Vitamina D3: 10 µg(200%DZR)

Vitamina E: 2 mg,(17%DZR)

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata

Ingrediente per 1 tableta de Calciu- 400 mg Carbonat de calciu(50%DZR)

Ingrediente inactive per 1 tableta de Calciu: agenti de incarcare: maltodextrina, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu, agenti antiaglomeranti: acid stearic, stearat de magneziu vegetal, agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, glicerina.

Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii peste 10 ani: 2 tablete Calciu + 1 capsula Omega-3 +D

Produsul este un supliment alimentar. Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dieta adecvata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Omega-3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de retinut pentru femeile insarcinate, cele care alapteaza si pentru persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta. Pastrati cutia inchisa, la loc uscat, ferit de lumina soarelui. Pastrati la frigider dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat SNPMAPS, nr. 8530/2015

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

14 Comments

 1. […] Omega-3+D Calcium, capsule […]

 2. Michelina 20 iunie 2018 at 20:06 - Reply

  Buna ziua,am cumpărat OMEGA 3KALK/CALCIUM și am o nelămurire:doza de Omega 3 este maxima,adică 1000mg cum apare la alte produse,sau mai redusă?

  • LYSI 21 iunie 2018 at 12:28 - Reply

   Buna ziua,
   Combinatia unica de ulei de peste Omega-3, cu Vitamina D si Calciu, din produsul achizitionat de dumneavoastra, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3. Capsula de culoare galben-aurie, contine 1000 de mg de ulei de peste Omega 3.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 3. Elena Bratu 10 august 2018 at 17:43 - Reply

  Buna ziua ! Cele 3 cp necesare dozei zilnice trebuie administrate concomitent sau pe parcursul unei zile ?

  • LYSI 28 august 2018 at 14:18 - Reply

   Buna ziua,
   Recomandarea noastra este sa le luati pe toate in acelasi moment al zilei (dimineata sau in prima parte a zilei).
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 4. […] Omega-3+D Calcium, capsule […]

 5. Cristina 15 octombrie 2018 at 10:09 - Reply

  Pentru osteoporoza cate pastile sunt recomandate?

  • LYSI 23 octombrie 2018 at 16:22 - Reply

   Buna ziua,
   Uleiul din ficat de cod LYSI este sursa ideala de Vitamine A, D, E si de acizi grasi Omega-3 si reprezinta terapia traditionala pentru obtinerea si mentinerea sanatatii oaselor.
   Un produs special pentru cazurile de osteoporoza este LYSI Omega-3 cu Vitamina D si Calciu : https://www.lysi.ro/lysi-produse-cu-ulei-de-peste-pur-islandez/omega-3d-calcium/
   Combinatia unica de Omega-3 cu Vitamina D si Calciu LYSI, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 6. Alexandra 10 decembrie 2018 at 19:21 - Reply

  Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista si un produs Omega 3 cu vitamina D fara calciu. Sunt insarcinata si ar fi cea mai buna combinatie pentru mine. Daca nu, ce produs recomandati, avand in vedere ca nu imi place deloc gustul uleiului de peste…

  • LYSI 11 decembrie 2018 at 10:17 - Reply

   Buna ziua,
   Deoarece de obicei, in timpul sarcinii graviduta primeste de la medic suplimente cu multivitamine si minerale, se recomanda produsele care contin doar acizi grasi Omega-3, precum: LYSI – Omega-3 capsule: https://www.lysi.ro/produse/omega-3/ sau LYSI – OMEGA-3 cu aroma de lamaie, lichid 240 ml: https://www.lysi.ro/produse/omega-3-cu-aroma-de-lamaie/.
   Va multumim pentru interesul si increderea manifestata fata de produsele LYSI!
   Sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 7. Vasile 19 aprilie 2019 at 13:05 - Reply

  Buna ziua! Am inteles din raspunsurile dvs. anterioare ca doza zilnica este de 2 capsule de calciu si o capsula Omega 3, care trebuie luate in acelasi moment al zilei, indicat fiind dimineata sau in prima parte a zilei.
  Recent am cumparat o cutie de Lysi Omega 3 Calcium/Vitamin -D, care contine 90 de pastile si as dori sa-mi spuneti daca trebuie sa le beau pe toate.
  Exista un anumit nr. de pastile care se pot lua intr-o perioada de timp?

  • LYSI 22 aprilie 2019 at 13:13 - Reply

   Buna ziua,
   Produsul Lysi OMEGA-3 cu Vitamina D si CALCIUM, contine: 30 de capsule, de culoare aurie, ce contin omega-3 si vitamina D si 60 de tablete, de culoare alba, ce contin Calciu. Produsul contine doze pentru 30 de zile si, asa cum ati spus si dumneavoastra, doza zilnica recomandata este de 1 capsula Omega-3 + 2 tablete de Calciu.
   Acest produs se recomanda a fi administrat in cure de 1 pana la 3 luni.
   In speranta ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 8. Delia 21 august 2019 at 11:57 - Reply

  Buna ziua. Produsul este recomandat si in cazul pietrelor la rinichi? Sau este bine sa fie luata varianta fara calciu?

  • LYSI 22 august 2019 at 11:19 - Reply

   Buna ziua,
   De preferat ar fi sa optati pentru produse ccare contin doar acizi grasi Omega-3, precum: LYSI – Omega-3 capsule: http://www.lysi.ro/produse/omega-3/ sau LYSI – OMEGA-3 cu aroma de lamaie, lichid 240 ml: http://www.lysi.ro/produse/omega-3-cu-aroma-de-lamaie/.
   Va recomandam sa consultati si parerea medicului specialist, care cunoaste in detaliu situatia si medicatia ce va este recomandata si administrata, pentru a evita o supradozare sau o interactiune nepotrivita a substantelor administrate.
   Va multumim pentru interesul si increderea manifestata fata de produsele LYSI!
   Sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

Leave A Comment