Omega-3+D Calcium, capsule

>>>>Omega-3+D Calcium, capsule
Omega-3+D Calcium, capsule2020-10-22T12:18:55+03:00

OMEGA-3 cu Vitamina D si CALCIU

30 de doze zilnice

REDUCE DE OSTEOPOROZA

Combinatia unica de Omega-3 cu Vitamina D si Calciu Lysi, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3.
Capsula de ulei de peste Omega-3 contine doza zilnica recomandata de vitamina D3, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, pentru pastrarea integritatii oaselor dar si pentru declansarea imunitatii.

Vitamina D este elementul care ne lipseste cel mai mult din dieta. Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute – rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

Ingrediente per 1 capsula de Omega-3: 1000 mg ulei de peste

Acizi grasi Omega-3

– EPA 160 mg

– DHA 100 mg

Vitamina D3: 10 µg(200%DZR)

Vitamina E: 2 mg,(17%DZR)

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata

Ingrediente per 1 tableta de Calciu – 1110 mg de Carbonat de Calciu furnizand 400 mg Calciu (50%DZR)

Ingrediente inactive per 1 tableta de Calciu: agenti de incarcare: maltodextrina, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu, agenti antiaglomeranti: acid stearic, stearat de magneziu vegetal, agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, glicerina.

Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii peste 10 ani: 2 tablete Calciu + 1 capsula Omega-3 +D

Produsul este un supliment alimentar. Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dieta adecvata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Omega-3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de retinut pentru femeile insarcinate, cele care alapteaza si pentru persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta. Pastrati cutia inchisa, la loc uscat, ferit de lumina soarelui. Pastrati la frigider dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat SNPMAPS, nr. 8530/2015

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

25 Comments

 1. […] Omega-3+D Calcium, capsule […]

 2. Michelina 20 iunie 2018 at 20:06 - Reply

  Buna ziua,am cumpărat OMEGA 3KALK/CALCIUM și am o nelămurire:doza de Omega 3 este maxima,adică 1000mg cum apare la alte produse,sau mai redusă?

  • LYSI 21 iunie 2018 at 12:28 - Reply

   Buna ziua,
   Combinatia unica de ulei de peste Omega-3, cu Vitamina D si Calciu, din produsul achizitionat de dumneavoastra, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3. Capsula de culoare galben-aurie, contine 1000 de mg de ulei de peste Omega 3.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 3. Elena Bratu 10 august 2018 at 17:43 - Reply

  Buna ziua ! Cele 3 cp necesare dozei zilnice trebuie administrate concomitent sau pe parcursul unei zile ?

  • LYSI 28 august 2018 at 14:18 - Reply

   Buna ziua,
   Recomandarea noastra este sa le luati pe toate in acelasi moment al zilei (dimineata sau in prima parte a zilei).
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 4. […] Omega-3+D Calcium, capsule […]

 5. Cristina 15 octombrie 2018 at 10:09 - Reply

  Pentru osteoporoza cate pastile sunt recomandate?

  • LYSI 23 octombrie 2018 at 16:22 - Reply

   Buna ziua,
   Uleiul din ficat de cod LYSI este sursa ideala de Vitamine A, D, E si de acizi grasi Omega-3 si reprezinta terapia traditionala pentru obtinerea si mentinerea sanatatii oaselor.
   Un produs special pentru cazurile de osteoporoza este LYSI Omega-3 cu Vitamina D si Calciu : https://www.lysi.ro/lysi-produse-cu-ulei-de-peste-pur-islandez/omega-3d-calcium/
   Combinatia unica de Omega-3 cu Vitamina D si Calciu LYSI, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 6. Alexandra 10 decembrie 2018 at 19:21 - Reply

  Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista si un produs Omega 3 cu vitamina D fara calciu. Sunt insarcinata si ar fi cea mai buna combinatie pentru mine. Daca nu, ce produs recomandati, avand in vedere ca nu imi place deloc gustul uleiului de peste…

  • LYSI 11 decembrie 2018 at 10:17 - Reply

   Buna ziua,
   Deoarece de obicei, in timpul sarcinii graviduta primeste de la medic suplimente cu multivitamine si minerale, se recomanda produsele care contin doar acizi grasi Omega-3, precum: LYSI – Omega-3 capsule: https://www.lysi.ro/produse/omega-3/ sau LYSI – OMEGA-3 cu aroma de lamaie, lichid 240 ml: https://www.lysi.ro/produse/omega-3-cu-aroma-de-lamaie/.
   Va multumim pentru interesul si increderea manifestata fata de produsele LYSI!
   Sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 7. Vasile 19 aprilie 2019 at 13:05 - Reply

  Buna ziua! Am inteles din raspunsurile dvs. anterioare ca doza zilnica este de 2 capsule de calciu si o capsula Omega 3, care trebuie luate in acelasi moment al zilei, indicat fiind dimineata sau in prima parte a zilei.
  Recent am cumparat o cutie de Lysi Omega 3 Calcium/Vitamin -D, care contine 90 de pastile si as dori sa-mi spuneti daca trebuie sa le beau pe toate.
  Exista un anumit nr. de pastile care se pot lua intr-o perioada de timp?

  • LYSI 22 aprilie 2019 at 13:13 - Reply

   Buna ziua,
   Produsul Lysi OMEGA-3 cu Vitamina D si CALCIUM, contine: 30 de capsule, de culoare aurie, ce contin omega-3 si vitamina D si 60 de tablete, de culoare alba, ce contin Calciu. Produsul contine doze pentru 30 de zile si, asa cum ati spus si dumneavoastra, doza zilnica recomandata este de 1 capsula Omega-3 + 2 tablete de Calciu.
   Acest produs se recomanda a fi administrat in cure de 1 pana la 3 luni.
   In speranta ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 8. Delia 21 august 2019 at 11:57 - Reply

  Buna ziua. Produsul este recomandat si in cazul pietrelor la rinichi? Sau este bine sa fie luata varianta fara calciu?

  • LYSI 22 august 2019 at 11:19 - Reply

   Buna ziua,
   De preferat ar fi sa optati pentru produse ccare contin doar acizi grasi Omega-3, precum: LYSI – Omega-3 capsule: http://www.lysi.ro/produse/omega-3/ sau LYSI – OMEGA-3 cu aroma de lamaie, lichid 240 ml: http://www.lysi.ro/produse/omega-3-cu-aroma-de-lamaie/.
   Va recomandam sa consultati si parerea medicului specialist, care cunoaste in detaliu situatia si medicatia ce va este recomandata si administrata, pentru a evita o supradozare sau o interactiune nepotrivita a substantelor administrate.
   Va multumim pentru interesul si increderea manifestata fata de produsele LYSI!
   Sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 9. Tanatcu Simona 6 octombrie 2019 at 22:53 - Reply

  Buna , am fost diagnosticata zilele astea cu Lupus .M-ar ajuta medicamntu dv?

  • LYSI 7 octombrie 2019 at 13:21 - Reply

   Buna ziua,
   Acizii grasi Omega-3 sunt un adjuvant pretios in controlul acestei afectiuni.
   Studii recente au demonstrat ca un consum adecvat de Omega-3 si vitamina D, sustine functia imunitara, poate modera inflamatia si poate diminua efectele acestei boli neplacute, datorita efectului antiinflamator al acizilor grasi Omega-3 si al vitaminei D, din compozitia acestui produs. Totodata, persoanele care sunt diagnosticate cu aceasta afectiune, prezinta risc crescut de osteoporoza.
   Asadar, produsul Omega-3 cu vitamina D si Calciu, Lysi, este potrivit in acest caz, asigurandu-va necesarul zilnic al acestor 3 componente esentiale si pentru oase puternice si sanatoase.
   In speranta ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa!
   Cu drag,
   Lysi Romania.

 10. […] Lysi sau, tot de la producătorul Lysi, puteți opta pentru suplimente Omega-3, îmbogățite cu calciu și vitamina D pentru reducerea riscului de osteoporoză. De asemenea, alimente bogate în acizi esențiali […]

 11. […] Omega-3+D Calcium, capsule […]

 12. MARIANA 16 martie 2020 at 12:00 - Reply

  BUNA ZIUA AS PUTEA SA IAU OMEGA 3 IMPREUNA CU SPIRULINA?

  • LYSI 16 martie 2020 at 12:46 - Reply

   Buna ziua,
   Va recomandam sa consultati si parerea medicului specialist, dar va informam ca nu sunt cunoscute si nici consemnate interactiuni in cazul administrarii concomitente a celor 2 suplimente alimentare.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru orice alte detalii suplimentare.
   O zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 13. cristina 9 noiembrie 2020 at 12:49 - Reply

  Buna ziua.
  Pentru un adolescent de 16 ani, caruia i-a iesit rezultatul la analiza 25-OH-vit D – 20.8 ng/m (unde nivelul insuficient: este consiferat intre 21 – 29 ng/mL) si are usoare sechele de rahitism, care din produsele dvs sub forma de capsule ar fi recomandat?
  Va multumesc.

  • LYSI 9 noiembrie 2020 at 13:06 - Reply

   Buna ziua,
   Sub forma de capsule va recomandam Ulei din ficat de cod, capsule mici de 500mg fara gust fara miros: https://www.Lysi.ro/Lysi-produse-cu-ulei-de-peste-pur-islandez/ulei-din-ficat-de-cod/ .
   In acelasi timp, va recomandam sa aveti in vedere si produsul sub forma lichida : Ulei din ficat de cod cu aroma de lamaie si menta deoarece gust proaspat de lamaie iar menta ascunde foarte bine gustul de peste: https://www.Lysi.ro/Lysi-produse-cu-ulei-de-peste-pur-islandez/ulei-din-ficat-de-cod-cu-aroma-de-lamaie-si-menta/
   V-am facut o recomandare si pentru una dintre variantele lichide deoarece sunt mai generoase din punct de vedere al continutului de acizi grasi Omega-3 si vitamina D, dar si mai convenabile din punct de vedere al costului per doza zilnica (asta deoarece incapsularea si ambalarea in blistere este un cost suplimentar care, evident, se regaseste in pretul produsului). Alegerea insa va apartine exculsiv dumneavoastra !
   In speranta ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele Lysi si va ramanem la dispozitie pentru orice alte detalii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   Lysi Romania.

 14. cristina 9 noiembrie 2020 at 13:28 - Reply

  Va multumesc mult pentru raspuns!
  O zi buna!

 15. Mihaela Yang 19 ianuarie 2021 at 12:03 - Reply

  Cât timp le putem lua?

  • LYSI 20 ianuarie 2021 at 11:14 - Reply

   Buna ziua,
   Se recomanda cure de 3 luni, apoi se face pauza de 2-3 luni, dupa care se poate relua cura dupa aceeasi schema.
   In speranta ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele Lysi si va ramanem la dsipozitie pentru orice alte detalii suplimentare. Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   Lysi Romania.

Leave A Comment