Omega-3 ci vitamina D si Calciu

Omega-3 ci vitamina D si Calciu

OMEGA-3 cu Vitamina D si CALCIUM

30 de doze zilnice

REDUCE RISCUL DE OSTEOPOROZA

Combinatia unica de Omega-3 cu Vitamina D si Calciu LYSI, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3.
Capsula de ulei de peste Omega-3 contine doza zilnica recomandata de vitamina D3, vitala organismului in asimilarea eficienta a Calciului, pentru pastrarea integritatii oaselor dar si pentru declansarea imunitatii.

 

Vitamina D este elementul care ne lipseste cel mai mult din dieta. Un studiu la care au participat cca 900 de persoane a aratat ca un aport suplimentar de vitamina D poate asigura un nivel ideal de calciu, chiar si atunci cand consumul de calciu este mai mic de 800 mg/zi, provenind numai din alimentatie. Pe de alta parte, consumand chiar mai mult de 1200 mg calciu pe zi, fara suficienta vitamina D nu se ajunge la nivelul ideal de calciu pentru sanatatea oaselor, cu urmarile cunoscute – rahitism, osteoporoza, dinti deficitari etc.

Ingrediente per 1 capsula de Omega-3: 1000 mg ulei de peste

Acizi grasi Omega-3

– EPA 160 mg

– DHA 100 mg

Vitamina D3: 10 µg(200%DZR)

Vitamina E: 2 mg,(17%DZR)

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata

Ingrediente per 1 tableta de Calciu- 400 mg Carbonat de calciu(50%DZR)

Ingrediente inactive per 1 tableta de Calciu: agenti de incarcare: maltodextrina, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu, agenti antiaglomeranti: acid stearic, stearat de magneziu vegetal, agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, glicerina.

Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii peste 10 ani: 2 tablete Calciu + 1 capsula Omega-3 +D

Produsul este un supliment alimentar. Consumul de suplimente alimentare nu substituie o dieta adecvata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Omega-3 are un efect discret de subtiere a sangelui, de retinut pentru femeile insarcinate, cele care alapteaza si pentru persoanele care urmeaza o medicatie anticoagulanta. Pastrati cutia inchisa, la loc uscat, ferit de lumina soarelui. Pastrati la frigider dupa deschidere. A nu se lasa la indemana copiilor.

Importator: SAGA SANATATE SRL, www.sagasanatate.ro; www.lysi.ro, Tel. 021-3303117, 0722810692, Notificat SNPMAPS, nr. 8530/2015

Producator: LYSI HF. ISLANDA, www.lysi.is

10 Responses to Omega-3+D Calcium, capsule

 1. Michelina spune:

  Buna ziua,am cumpărat OMEGA 3KALK/CALCIUM și am o nelămurire:doza de Omega 3 este maxima,adică 1000mg cum apare la alte produse,sau mai redusă?

  • LYSI spune:

   Buna ziua,
   Combinatia unica de ulei de peste Omega-3, cu Vitamina D si Calciu, din produsul achizitionat de dumneavoastra, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3. Capsula de culoare galben-aurie, contine 1000 de mg de ulei de peste Omega 3.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 2. Elena Bratu spune:

  Buna ziua ! Cele 3 cp necesare dozei zilnice trebuie administrate concomitent sau pe parcursul unei zile ?

  • LYSI spune:

   Buna ziua,
   Recomandarea noastra este sa le luati pe toate in acelasi moment al zilei (dimineata sau in prima parte a zilei).
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 3. Cristina spune:

  Pentru osteoporoza cate pastile sunt recomandate?

  • LYSI spune:

   Buna ziua,
   Uleiul din ficat de cod LYSI este sursa ideala de Vitamine A, D, E si de acizi grasi Omega-3 si reprezinta terapia traditionala pentru obtinerea si mentinerea sanatatii oaselor.
   Un produs special pentru cazurile de osteoporoza este LYSI Omega-3 cu Vitamina D si Calciu : http://www.lysi.ro/lysi-produse-cu-ulei-de-peste-pur-islandez/omega-3d-calcium/
   Combinatia unica de Omega-3 cu Vitamina D si Calciu LYSI, este ideal dozata si prezentata pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D3 si Calciu, dar si de acizi grasi Omega-3.
   Va multumim pentru increderea manifestata fata de produsele LYSI si va ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
   Va dorim o zi frumoasa si multa sanatate!
   Cu drag,
   LYSI Romania.

 4. Alexandra spune:

  Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista si un produs Omega 3 cu vitamina D fara calciu. Sunt insarcinata si ar fi cea mai buna combinatie pentru mine. Daca nu, ce produs recomandati, avand in vedere ca nu imi place deloc gustul uleiului de peste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *