Vrei o inima sanatoasa? Iata cum te ajuta uleiul de peste!

>>>>Vrei o inima sanatoasa? Iata cum te ajuta uleiul de peste!

Vrei o inima sanatoasa? Iata cum te ajuta uleiul de peste!

Acizii Omega-3 sunt esentiali pentru mentinerea sanatatii!

Din acest motiv, trebuie consumati in fiecare zi. Din pacate insa, organismul nostru nu ii poate produce singur si, de aceea, trebuie sa ii procuram fie din hrana zilnica, fie cu ajutorul suplimentelor alimentare.

Studiile stiintifice au demonstrat de-a lungul timpului numeroase beneficii ale acizilor grasi Omega-3 asupra organismului nostru.

Ei joaca un rol esential in functionarea creierului, in stimularea sistemului imunitar, prevenirea numitor tulburari de comportament, prevenirea anumitor tipuri de cancer si nu in ultimul rand este extrem de important pentru pacientii care sufera de afectiuni cardiovasculare.

Cele mai multe dovezi au atestat faptul ca Omega 3 poate preveni bolile cardiovasculare, daca este consumat in cantitatea optima.

Cei doi acizi grasi Omega-3 pe care ii regasim de obicei in uleiul de peste – acidul eicosapentanoic (EPA) si acidul decosahexanoic (DHA) – scade colesterolul, tensiunea arteriala si nivelul grasimilor din sange (trigliceride). In plus, acizii grasi Omega 3 previn infarctul miocardic si accidentele vasculare cerebrale si ajuta la tratarea aterosclerozei. Daca suferi de hipertensiune arteriala, consumul zilnic de Omega 3 iti va regla tensiunea si ti-o va mentine la un nivel optim.

Vrei o inima sanatoasa?

Ar trebui sa incluzi in alimentatia ta pestele, uleiul de peste, nuci, seminte de in sau de dovleac, etc. Medicii recomanda sa consumam maxim 3 grame de Omega 3 pe zi din surse naturale sau suplimente alimentare. Daca nu iti poti lua aportul necesar de acizi grasi Omega 3 din alimentele mentionate, poti oricand sa apelezi la suplimentele alimentare. Trebuie sa fii atent la calitatea acestor suplimente alimentare cu Omega 3 si sa te asiguri ca ele nu contin metale grele cum ar fi mercurul sau plumbul. Continutul de metale grele poate fi regasit si in peste… Citeste mai departe:

By |2017-09-20T12:28:32+03:00septembrie 20th, 2017|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment