Uleiul din ficat de rechin-mijloc natural pentru SuperImunitate!

>>>>Uleiul din ficat de rechin-mijloc natural pentru SuperImunitate!

Uleiul din ficat de rechin-mijloc natural pentru SuperImunitate!

Cum ne putem fortifica, in mod natural, sistemul imunitar?

De ce SuperImunitate? Daca in momentul invaziilor bacteriene sau virale sistemul imunitar nu ar declansa o reactie prompta, cu angrenarea atat a imunitatii native, cat si a celei adaptative, urmarile ar fi dezastruoase.

  • Sistemul imunitar adaptativ are o caracteristica remarcabila: el poseda o “memorie”care-i permite o perfectionare continua si o recunoastere tot mai buna a agentilor patogeni.
  • Imunitatea mostenita si cea adaptativa lucreaza impreuna pentru neutralizarea elementelor patogene.

Este important sa avem SuperImunitate pe tot parcursul vietii, nu doar in timpul iernii sau in perioadele periculoase precum cea dominata de Covid-19.

In cele mai multe cazuri, raceala este inrudita cu alte boli si simptome tipice, precum sinuzita, gripa, urmate de febra, dureri musculare, senzatie de oboseala si de slabiciune. Multe dintre aceste simptome pot fi contracarate daca avem un sistem imunitar puternic.

Uleiul din ficat de rechin este cel mai puternic mijloc natural pentru Super Imunitate!

Exista perioade in viata noastra in care ne simtim obositi si stresati, iar acest lucru ne poate afecta serios imunitatea. Studiile realizate de-a lungul anilor au demonstrat faptul ca uleiul din ficat de rechin are un efect extraordinar asupra imunitatii, acesta avand un continut mare de alcoxigliceroli, care stimuleaza productia de leucocite (leucocitele au rolul esentiale de a ne proteja organismul de infectii). Uleiul din ficat de rechin Lysi contine o cantitate mult mai mare de alcoxigliceroli decat corpul omenesc poate produce. In plus, uleiul din ficat de rechin contine si scvalen, un antibiotic natural, si scvalamina, compus cu proprietati antibacteriene si antifungice.

Suplimentul alimentar Immune Max Lysi, contine ulei din ficat de rechin bogat in alkoxigliceroli. Acest continut il valorifica si il confera atributul de remediu natural extrem de pretios. Iata la ce poti utiliza uleiul din ficat de rechin:

  • Refacerea tesuturilor si inchiderea rapida a ranilor
  • Incetinirea procesului de imbatranire
  • Refacerea mai rapida a organismului dupa anumite tratamente, cum ar fi cele de radioterapie sau chimioterapie
  • Stimularea sistemului nervos si eliminarea starilor de oboseala
  • Stimularea sistemului imunitar

Sanatatea noastra merita ce este mai bun si ce poate fi mai bun, decat un produs natural, care sa fortifice ne sistemul imunitar?

Immune Max Lysi sau uleiul din ficat de rechin este recomandat a fi consumat de toate persoanele, dar mai ales de cele care sufera de rinita alergica, astm bronsic, infectii cronice, ciroza sau diabet zaharat.  Se spune chiar ca uleiul din ficat de rechin are un rol important si in prelungirea si imbunatatirea calitatii vietii pentru bolnavii de cancer datorita continutului de compusi care blocheaza dezvoltarea celulelor tumorale.

Nu in ultimul rand, nu ar trebui sa iti faci griji ca Immune Max Lysi ar putea contine mercur. Toate uleiurile de peste produse de Lysi sunt supuse unui proces de purificare, atent supervizat de specialisti si au o compozitie controlata. In plus, certificatele de analiza ale produselor atesta lipsa mercurului din uleiul din ficat de rechin.

IMMUNE MAX, Lysi, NU contine acizi grasi Omega-3 si se poate asocia cu oricare dintre produsele LYSI, impreuna actionand complementar si fortificand in mod natural sistemul imunitar. Vezi produsele recomandate:

By |2020-12-03T12:22:09+02:00decembrie 3rd, 2020|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment