Uleiul din ficat de cod si sanatatea seniorilor.

>>>>Uleiul din ficat de cod si sanatatea seniorilor.

Uleiul din ficat de cod si sanatatea seniorilor.

Uleiul din ficat de cod este o sursa importanta de acizi grasi Omega-3 si de vitaminele A si D, venind astfel in sprijinul persoanelor varstnice.

Uleiul din ficat de cod Lysi este recomandat pentru protejarea impotriva pierderii vederii, dar si impotriva bolilor inflamatorii ale ochilor, cum ar fi glaucomul si degenerarea maculara asociata cu varsta. De asemenea, fiind bogat in vitamina D, uleiul de ficat de cod mentine oasele puternice si sanatoase. Nu in ultimul rand, datorita abilitatii uleiului de a reduce inflamatia, poate ajuta la ameliorarea durerii articulare in rand persoanelor care sufera de artrita reumatoida.  

Pe masura ce inaintati in varsta, este deosebit de important sa va mentineti oasele sanatoase.

Dupa varsta de 30 de ani, fiecare persoana incepe treptat sa piarda masa osoasa, iar acest lucru poate conduce la fracturi in viitor, mai ales in randul femeilor ajunse la menopauza. Uleiul de ficat de cod este o sursa excelenta de vitamina D si poate reduce pierderea osoasa asociata cu varsta, intrucat ajuta organismul sa absoarba calciul, acest mineral care este indispensabil pentru oase puternice. Studiile arata ca, atunci cand este insotita de o dieta bogata in calciu, administrarea unui supliment de vitamina D, cum ar fi uleiul de ficat de cod Lysi, poate atenua pierderea osoasa in randul adultilor si varstnicilor.

Uleiul de ficat de cod reduce durerea articulara si imbunatateste semnificativ simptomele artritei reumatoide.

Artrita reumatoida este o boala autoimuna care se caracterizeaza prin deteriorarea articulatiilor. In prezent, nu exista un tratament pentru artrita reumatoida, dar zeci de studii sugereaza ca uleiul de ficat de cod poate reduce durerea articulara si imbunatateste simptomele artritei reumatoide, cum ar fi rigiditatea si umflarea articulatiilor.

O alta problema de sanatate care afecteaza numeroase persoane varstnice consta in pierderea vederii.

Mai precis, pierderea vederii afecteaza peste 285 de milioane de oameni din intreaga lume. Exista multe cauze care stau la pierderea vederii, principalele fiind glaucomul si degenerarea maculara asociata cu varsta. S-a dovedit ca acizii grasi Omega-3 si vitamina A din uleiul de ficat de cod protejeaza impotriva bolilor oculare. Afla mai multe:

By |2018-10-03T17:13:57+03:00octombrie 3rd, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment