Uleiul din ficat de cod si sanatatea ochilor

>>>>Uleiul din ficat de cod si sanatatea ochilor

Uleiul din ficat de cod si sanatatea ochilor

Te surprinde sa auzi ca sanatatea ochilor depinde intr-o oarecare masura si de acizii grasi omega 3?

Poate parea uimitor ca vorbim despre implicarea acizilor grasi omega 3 in procesul de functionare optima a ochilor, insa, trebuie sa stii ca ochii au nevoie de nutrienti pentru a-si mentine sanatatea ochilor si implicit acuitatea vizuala cat mai mult timp. Iar pentru asta, avem nevoie de o alimentatie sanatoasa care sa includa fructe si legume pentru necesarul de vitamine si minerale, dar si alte alimente pentru necesarul de substante nutritive esentiale.

De ce Ulei din ficat de cod Lysi?

Uleiul din ficat de cod Lysi, bogat in acizi grasi Omega-3, este unul dintre ajutoarele care ne sta la dispozitie pentru a obtine, de exemplu, sanatatea ochilor si in consecinta, o acuitate vizuala perfecta.

Studiile au demonstrat necesitarea acizilor grasi omega 3 in procesul de vedere.

Numeroase studii au demonstrat rolul crucial pe care acizii grasi Omega-3 il au in mentinerea sanatatii in general, dar mai ales pentru buna functionare a sistemului nervos si cardiovascular. In plus, acestia reduc procesele inflamatoare si scad riscul aparitiei unor boli cronice grave precum diabetul, artrita si chiar si cancerul. Unele cercetari au aratat ca acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru dezvoltarea normala a vederii sugarilor, iar copiii care nu primesc suficienti acizi grasi Omega-3 in timpul sarcinii de la mamele lor, ar putea suferi de tulburari nervoase si de vedere. De asemenea, cercetarile privind beneficiile acestor acizi grasi asupra sanatatii ochilor afirma ca ei sunt esentiali pentru dezvoltarea oculara optima, pentru mentinerea acuitatii vizuale si pot ajuta la prevenirea degenerescentei maculare si a sindromului ochiului uscat.

Uleiul din ficat de cod Lysi, bogat in acizi Omega-3 de tip EPA si DHA, reprezinta o resursa naturala extrem de utila pentru obtinerea si mentinerea sanatatii ochilor.

DHA, prezent cu precadere in binecunoscutele fosfolipide, reprezinta constituentul major al lipidelor creierului si retinei si exercita atat un rol constitutiv cat si unul de protectie, influentand functionarea optima a acestor tesuturi. Ca si component structural al membranelor celulare, DHA are de asemenea capacitatea de a influenta procesele implicate in functionarea acestora.

Acizii Omega 3, pot sustine buna functionare a glandelor si canalelor oculare, buna drenare a lichidului intraocular si scaderea riscului de crestere a presiunii intraoculare si de aparitie a glaucomului.

In cazul in care celulele corpului si ale creierului uman sunt lipsite de acesti acizi grasi esentiali, de care au nevoie sa creasca si sa functioneze, celulele vor inlocui acizii grasi cu alte grasimi similare, dar care pot fi daunatoare si le vor diminua functiile.

In concluzie, acizii omega 3 sunt o constanta nutritionala esentiala pentru obtinerea si mentinerea sanatatii noastre in general, dar indispensabila pentru functia vizuala.

Uleiul pur de peste Omega-3 Lysi sau Uleiul din Ficat de Cod Lysi sunt surse naturale ideale de acizi grasi Omega-3, cu proprietati nutritive, terapeutice si energetice deosebite. In functie de preferinte puteti alege formele lichide, cu un gust bun, sau capsule usor de administrat. Afla mai multe despre produsele Lysi:

By |2021-11-22T15:28:53+02:00noiembrie 3rd, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment