Uleiul de peste Omega 3 amelioreaza neplacerile cauzate de infectii pulmonare bacteriene

>>>>Uleiul de peste Omega 3 amelioreaza neplacerile cauzate de infectii pulmonare bacteriene

Uleiul de peste Omega 3 amelioreaza neplacerile cauzate de infectii pulmonare bacteriene

Acizii grasi Omega 3 reprezinta un adevarat suport pentru organism, el avand multiple beneficii pentru sanatatea noastra, de la imbunatatirea functiilor cardiovasculare, pana la cresterea imunitatii si ameliorarea simptomelor in caz de infectii pulmonare.

Majoritatea oamenilor consuma Omega 3 de cel putin 2-3 ori pe saptamana, din diverse surse: peste, nuci, soia, seminte (in, chia, canepa), conopida, varza de Bruxelles, etc. Daca nu consumi acest tip de alimente decat o data la 2-3 saptamani, atunci ar trebui sa iei in considerare suplimentele alimentare de Omega 3 sau uleiul de peste, mai ales daca te confrunti cu o imunitate scazutasau infectii pulmonare.

Recent, cercetarorii au descoperit ca acizii grasi Omega 3 ar putea lupta impotriva infectiilor pulmonare bacteriene.

Studiile realizate au aratat faptul ca Omega 3 poate fi folosit ca tratament in cazul infectiilor pulmonare cu bacteria Haemophilus influenzae, care de obicei ataca persoanele care sufera de boala pulmonara obstructiva cronica. Aceasta boala apare de obicei la fumatorii inraiti si se manifesta prin inflamarea cailor respiratorii si blocarea acestora cu mucus. Tratamentul standard pentru aceasta boala este compus din medicamente anti-inflamatorii, care de obicei au efecte secundare precum scaderea sistemului imunitar, care la randul ei poate determina contactarea a diverse infectii pulmonare bacteriene.

In cadrul acestor studii clinice, cercetatorii doresc sa afle daca acizii grasi Omega 3 pot preveni dezvoltarea unor infectii bacteriene in cazul pacientilor care sufera de boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC).

Grasimile polinesaturate sau acizii grasi Omega 3 contin acid arahidonic care previne si trateaza inflamatiile din organism. Mai mult decat atat, Omega3 creste si imunitatea si puterea organismului de a lupta impotriva infectiilor bacteriene.
Prin urmare, administrarea de acizi grasi Omega 3 are numeroase beneficii pentru pacientii care sufera de BPOC, deoarece acestia lupta cu inflamatiile din plamani, dar in acelasi timp pastreaza sistemul imunitar intact pentru a putea lupta impotriva infectiilor bacteriene contactate. Citeste mai departe:

By |2020-07-06T11:32:55+03:00iulie 6th, 2020|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment