Sustine sanatatea inimii cu uleiul de peste LYSI

>>>>Sustine sanatatea inimii cu uleiul de peste LYSI

Sustine sanatatea inimii cu uleiul de peste LYSI

De-a lungul timpul cercetatorii stiintifici au demonstrat beneficiile uleiului de peste pentru sanatatea inimii dar si pentru buna functionare a organismului nostru, in general.

Numeroase studii au reliefat faptul ca uleiul de peste are capacitatea de a diminua riscul de apritie a unor inamici seriosi ai sanatatii noastre precum ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, infarctul miocardic, aritmiile, atacul cerebral, dar si de reducere a nivelului colesterolului si al trigliceridelor.

Persoanele cu afectiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord, pot tine la distanta pericolul prin consumul de suplimente alimentare care contin acizi grasi Omega-3, reducand astfel riscul unui accident coronarian.

Totodata, acizii grasi Omega 3 vin si in ajutorul persoanelor care au suferit de un atac coronian, iar potrivit unor studii de specialitate efectuate in America, consumul de 1 gram de acizi grasi Omega-3 din uleiuri marine are capacitatea de a reduce riscul de reaparitie sau de repetare a atacului.

Acizii grasi omega-3 polinesaturati conduc la scaderea trigliceridelor si la cresterea colesterolului bun-HDL.

Reducandu-se inflamatia si nivelul trigliceridelor se diminueaza riscul aparitiei bolilor de inima, inclusiv al accidentelor vasculare cerebrale.  Tot acestia au functie anticoagulanta, prevenind astfel formarea cheagurilor de sange, trateaza si previn ateroscleroza prin incetinirea depunerilor de placi de aterom in vasele de sange, eliminandu-se riscul blocarii arterelor si scad presiunea arteriala.

Ritmul cardiac al unei persoane care deja a suferit un atac de cord poate fi influentat in bine prin consumul regulat de omega-3.

Pe langa beneficiile oferite sistemului cardiac, acizii grasi Omega 3 continuti de Uleiurile de peste LYSI, combat afectiuni ale articulatiilor precum artrita, dar combat si afectiuni la nivelului sistemului nervos precum maladia Alzheimer, schizofrenia, depresia etc.

In plus, Uleiul de peste, datorita continutului sau bogat de acizi grasi Omega 3, are un puternic efect antiinflamator si capacitatea de a intari sistemul imunitar, ferindu-ne de actiunea bacteriilor, virusilor si alergenilor. Citeste mai mult:

By |2017-11-17T13:55:57+02:00noiembrie 17th, 2017|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment