Uleiul de peste Omega 3 si poliartrita reumatoida

>>>>Uleiul de peste Omega 3 si poliartrita reumatoida

Uleiul de peste Omega 3 si poliartrita reumatoida

Poliartrita reumatoida este o boala auto-imuna care ataca articulatiile

Uleiul de peste are multiple efecte benefice asupra organismului nostrum si sunt recomandate persoanelor care au o imunitate scazuta sau care se confrunta cu diverse afectiuni precum boli cardiovasculare sau afectiuni respiratorii.

Haideti sa intelegem si efectele uleiului de peste in cazul poliartritei reumatoide.

Exista studii clinice care cerceteaza efectele suplimentelor cu ulei de peste in cazul simptomelor acestei afectiuni.Cercetatorii au descoperit ca acizii grasi Omega 3 amelioreaza cu succes simptomele poliartritei reumatoide. 
Pacientii care au participat la aceste studii clinice au declarat ca nu s-au mai confruntat cu artriculatii dureroase sau umflate. Mai mult decat atat, ei nu s-au mai confruntat cu acea rigiditate a incheieturilor in fiecare dimineata si nici nu s-au mai simtit atat de obositi.

Acest lucru se datoreaza faptului ca acizii grasi Omega 3 au un rol important in sinteza unor compusi lipidici activi (prostoglandine) care regleaza numeroase procese biochimice din organism.

Mai exact, acestea ajuta la functionarea cat mai buna a aparatului cardiovascular, reduce nivelul colesterolului, reduce riscul de aparitie al hipertensiunii arteriale sau al unui infact miocardic si creste imunitatea organismului. Acizii grasi Omega 3 contribuie si la o circulatie sanguina cat mai buna si asigura transportul optim al oxigenului la nivelul tuturor tesuturilor. In plus, acesti acizi grasi au un rol antiinflamator, care este esential in mentinerea sub control a simptomelor poliartritei reumatoide.

Studiile clinice desfasurate au aratat faptul ca administrarea suplimentelor cu ulei de peste periodic poate avea un rol esential in prevenirea acestor boli auto-imune, cum este poliartrita reumatoida.

Cercetatorii au declarat faptul ca inca nu sunt 100% siguri daca suplimentele din ulei de peste pot constitui un tratament pentru poliartrita reumatoida, insa, administrarea acestor suplimente nu are niciun efect advers asupra organismului, asa ca nu exista niciun motiv pentru care nu se recomanda aceste suplimente alimentare. Unii pacienti care au incercat curele cu suplimente din ulei de peste au spus ca au inceput sa simta o ameliorare a simptomelor acestei afectiuni la aproximativ 2 luni de la inceputul administrarii. Citeste mai multe:

By |2017-11-13T12:40:09+02:00noiembrie 13th, 2017|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment