Ulei din ficat de rechin. Ai auzit de existenta si beneficiile lui?

>>>>Ulei din ficat de rechin. Ai auzit de existenta si beneficiile lui?

Ulei din ficat de rechin. Ai auzit de existenta si beneficiile lui?

De ce Ulei din ficat de rechin? Pentru ca rechinul este printre animalele care s-au schimbat foarte putin din vremurile preistorice pana in zilele noastre?

Acesta se numara printre vietuitoarele cu cea mai simpla constitutie, nefiind atins de evolutie. A supravietuit 400 milioane de ani deoarece organismul sau este adaptat pentru supravietuire. Rechinul nu doarme niciodata, este in permanenta activ si niciodata nu face cancer. Ce-ai zice daca ti-am spune ca oamenii il folosesc de mii de ani pentru a ”profita de puterile” acestui animal?

Ulei din ficat de rechin pentru intarirea imunitatii

Medicina populara islandeza si din alte tari nordice utiliza Uleiul din ficat de rechin in special pentru grabirea inchiderii ranilor, ca remediu pentru problemele respiratorii, gen raceala si gripa, combaterea oboselii si ca tonic general.

Uleiului din ficat de rechin i se acorda o atentie deosebita pentru beneficiile aduse sistemului imunitar, datorita, in special continutului bogat de alcoxigliceroli. Acestia ajuta la stimularea producerii celulelor albe din sange, cele mai importante in sistemul de autoaparare al organismului. Alcoxiglicerolii au fost decelati in maduva oaselor sanatoase si in laptele de mama, dar uleiul din ficat de rechin contine de cateva ori cantitatea pe care corpul uman o poate produce.

De asemenea, o serie de cercetari au subliniat multiplele beneficii pe care le are pentru sanatatea omului.

Acesta ajuta la refacerea tesuturilor, grabind inchiderea ranilor, stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent in fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice. In plus, se pare ca are puterea de a incetini procesul de imbatranire, favorizand refacerea organismului dupa unele terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiatii. Totodata, favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice in sindrom de oboseala cronica si stimuleaza mecanismul de producere a leucocitelor si trombocitelor.

Cele mai recente studii au constatat ca acest ulei are proprietati ce-l recomanda ca o terapie complementara anticancer.

Aceste efecte ale uleiului din ficat de rechin il fac un adjuvant pretios in multe afectiuni: hepatite virale si ciroze; astm, bronsite, artrite; psoriazis si diverse forme de cancer al pielii; inainte, in timpul, si dupa terapia cu radiatii sau chimioterapie, etc. Citeste mai mult:

By |2018-01-10T11:44:58+02:00ianuarie 10th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment