Rolul acizilor grasi omega 3 in echilibrul kilogramelor

>>>>Rolul acizilor grasi omega 3 in echilibrul kilogramelor

Rolul acizilor grasi omega 3 in echilibrul kilogramelor

Omega3 lupta cu una dintre problemele cu care se confrunta societatea nostra actuala este cresterea in greutate, chiar obezitatea, fara a tine cont de sex sau varsta.

Kilogramele in plus si problemele pe care le atrag dupa ele, reprezinta o sursa de nelinisti si griji pentru toate categoriile sociale, iar masurile ce se impun ar trebui luate repede.

Obezitatea pare a fi corelata cu aportul de acizi grasi omega 6 pe care il aduce alimentatia actuala in organismul uman. 

Pe de alta parte, acizii grasi omega3 sunt cei care ajuta la reducerea greutatii. Un aport constant si suficient de omega3 are rolul de a reduce nivelul grasimilor din corp, de a regla colesterolul si de a imbunatatii functiile vaselor de sange si activitatea cardiaca. In acelasi timp, acizii grasi omega3 regleaza nivelul zaharului din sange, reducandu-se astfel pofta necontrolata si inutila de mancare. Omega 3 are rolul de a reduce riscul aparitiei diabetului si, implicit, luarii necontrolate in greutate.

Curele de slabire si dietele nu ar trebui initiate la intamplare

Odata demarata o cura de slabire, organismul va incepe sa resimta anumite modificari. Printr-un consum optim de alimente bogate in omega3 transformarile prin care va trece corpul se vor desfasura firesc, fara a se declansa dezechilibre.

Acizii grasi omega 3 vin in intampinarea curei de slabire si a exercitiilor fizice care ar trebui sa insoteasca acest program, crescand semnificativ rata cu care metabolismul arde caloriile. Sunt situatii in care se impune chiar un tratament cu suplimente pe baza de ulei de peste pur, sustinandu-se astfel distrugerea mai rapida si mai eficienta a straturilor de grasime.

Alimente bogate in omega3 sunt recomandate in curele de slabire

Cel mai indicat pentru consum in aceste perioade este pestele, procurat proaspat si preparat corespunzator, astfel incat sa nu i se distruga din proprietati. Citeste mai mult:

By |2018-01-08T11:49:02+02:00ianuarie 8th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment