Uleiul de peste – ce proprietati are si de la ce varsta poate fi administrat

>>>>Uleiul de peste – ce proprietati are si de la ce varsta poate fi administrat

Uleiul de peste – ce proprietati are si de la ce varsta poate fi administrat

Beneficiile uleiului de peste pentru sanatatea si buna functionare a corpului uman.

Uleiul de peste asigura organismului nostru rezistenta la stres si oboseala, intareste sistemul imunitar si sustine activitatea cerebrala
Principala proprietate a uleiului de peste este aceea ca poate asigura necesarul de omega 3, acizi grasi esentiali pe care organismul uman nu-i poate produce.

Uleiul de peste

Printr-un aport optim de omega 3  asiguram organismului conditiile pentru a functiona normal.

Omega 3 ajuta la tratarea bolilor de inima, la reglarea colesterolului si trigliceridelor, previne bronsita, astmul bronsic, diverse tipuri de cancer, rahitismul, reumatismul, osteoporoza, spasmofilia sau problemele dermatologice.

Prin administrarea suplimentelor de ulei de peste se reduc inflamatiile, se sustine imunitatea organismului, se pot atenua problemele reumatologice, se scade riscul aparitiei bolilor de inima, se asigura un sistem nervos echilibrat si se sustine o activitate cerebrala buna.

Uleiul de peste ajuta la sanatatea unghiilor si a firului de par.

Printr-un aport constant de acizi grasi omega 3 se poate trata deficitul de atentie si mari capacitatea de memorare. De asemenea, uleiul de peste bogat in omega 3 combate depresia si anxietatea.

Pentru copii necesarul de omega 3 este esential pentru o buna dezvoltare a activitatii cerebrale, pentru activitatea oculara si sanatatea oaselor,  pentru buna evolutie a abilitatilor, pentru concentare, memorare si invatare.

Uleiul din ficat de cod LYSI – sursa ideala de Vitamine A, D, E si de acizi grasi Omega 3, reprezinta terapia traditionala impotriva rahitismului, pentru mentinerea sanatatii oaselor, pentru imbunatatirea functiei cognitive si a vederii, dar si pentru stabilizarea dispozitiei, a capacitatii de concentrare si a rezistentei la efort fizic si psihic. 

Totodata, Uleiul de peste, LYSI, este benefic pentru sanatate, in general, constituind un factor puternic de evitare a bolilor si de crestere a imunitatii.

Uleiul din ficat de cod pentru copii, LYSI datorita puritatii sale, este recomantat chiar copiilor sub 1 an, ca aport esential de vitamina D si acizi grasi Omega-3. Citeste mai mult:

By |2018-01-18T15:47:45+02:00ianuarie 18th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment