Ulei de peste traditie pentru sanatatea creierului

>>>>Ulei de peste traditie pentru sanatatea creierului

Ulei de peste traditie pentru sanatatea creierului

De ce este Uleiul de peste important pentru sanatatea creierului?

Acizii grasi omega 3, continuti de Uleiul de peste Lysi, au un rol foarte important pentru sanatatea creierului si pentru buna functionare a activitatii cerebrale. Influenta acestora asupra functiilor cerebrale nu se esaloneaza pe paliere de varsta si nu se limiteaza doar la perioada de formare si dezvoltare a omului, ci este activa si extrem de importanta pe toata perioada vietii, inclusiv in viata intrauterina.

Perioada intrauterina

Este foarte important ca fatul sa poata asimila acizi grasi omega 3 in perioada sarcinii, acestia influentand in mod direct sistemul cerebral, buna functionare a sistemului ocular si cardiovascular. Copilului i se asigura astfel capacitatea de a se dezvolta normal din punct de vedere cerebral, de a avea capacitatea de a se naste cu anumite abilitati si simturi, de a veni pe lume in conditii normale de sanatate. Viitoarea mama se va asigura ca dieta ei zilnica va cuprinde alimente bogate in acizi grasi omega 3, avand in vedere faptul ca organismul uman nu poate produce singur acest tip de acizi.

Primii ani de viata

Acizii grasi omega 3 sunt necesari pentru ca micutul sa se dezvolte din punct de vedere emotional conform fiecarei etape de crestere, sa aiba capacitatea de a se concentra si integra, sa fie linistit si fericit. Pentru ca micutii sa se dezvolte armonios si activitatea lor cerebrala sa functioneze in limite normale, li se va asigura un meniu bogat in alimente bogate in acizi grasi omega 3.

Preadolescenta si adolescenta

Acesta perioada este extrem de solicitanta pentru viitorii tineri. Capacitatea lor de concentrare si invatare, de a face fata multor provocari venite odata cu cresterea, sunt direct legate de aportul de acizi grasi omega 3 adus organismului. Pentru a face fata avalansei de informatii pe care ar trebui sa le asimileze si tuturor examenelor prin care trec, este necesara o alimentatie bogata in acizi grasi omega 3 si chiar administrarea de suplimente de omega 3, precul Uleiul de peste Lysi.

Tineretea si maturitatea

Un echilibru emotional, o functionare cerebrala buna pentru cat mai mult timp, diminuarea riscului aparitiei problemelor psihice si bolilor cu specific, precum dementa, pot fi asigurate printr-o atentie sporita acordata consumului de omega 3. Avand grija sa se furnizeze constant surse de acizi grasi omega 3, se stopeaza procesul de imbatranire a creierului, se reduce riscul aparitiei bolilor psihice si se mentine un tonus general foarte bun. Activitatea cerebrala trebuie sustinuta pe toata durata vietii printr-un aport constant de omega 3. Produse Lysi si preturi:

By |2021-01-25T12:56:34+02:00ianuarie 25th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment