Ulei de peste pentru o inima sanatoasa!

>>>>Ulei de peste pentru o inima sanatoasa!

Ulei de peste pentru o inima sanatoasa!

Pestele este o sursa excelenta de proteine si de grasimi bune pentru o inima sanatoasa!

Pestele este o sursa excelenta de proteine si, spre deosebire de carnea cu un procent mai ridicat de grasime, pestele nu este bogat in grasimi saturate. In schimb, pestele se remarca prin continutul insemnat de acizi grasi Omega-3. Dintre multele beneficii prin care impresioneaza acizii grasi Omega-3, poate ca cel mai mult se discuta despre cum anume acesti acizi pot sustine o inima sanatoasa.

Ce beneficii au acizii grasi Omega-3?

Se stie acum cu certitudine ca acizii grasi Omega-3, continuti in uleiul de peste Lysi, sunt benefici atat persoanelor care nu sufera de boli de inima, dar si celor care prezinta un risc crescut de boli cardiovasculare sau care deja se confrunta cu boli cardiovasculare. Un numar mare de cercetari au aratat ca acizii grasi Omega-3 reduc riscul de aritmii, adica acele batai anormale ale inimii care pot duce la moarte subita. De asemenea, acesti acizi scad nivelul de trigliceride, incetinesc rata de depunere a placii aterosclerotice si scad tensiunea arteriala.

De unde acizi grasi Omega-3?

Specialistii internationali recomanda consumul de peste – in special peste gras – de cel putin doua ori pe saptamana.  Speciile de peste cele mai bogate in acizi grasi Omega-3 includ somonul, macroul, heringul, sardinele si tonul. Pe de alta parte, sunt de evitat pestii mari, pestii rapitori si mamiferele marine. In cazul acestor specii, apare problema nivelurilor ridicate de mercur, de bifenili policlorurati, de dioxine si de alti contaminanti de mediu.
Lysi Islanda proceseaza uleiul de peste cu echipamente de productie de cea mai inalta tehnicitate, ceea ce asigura separarea apei si a impuritatilor din ulei si purificarea acestuia. Utilajele de ultima generatie reduc la minimum oxidarea uleiului in timpul purificarii si indeparteaza gustul si mirosul neplacut din produsul final.

Cand se recomanda suplimentele alimentare de acizi grasi Omega-3?

Este de preferat sa ne imbogatim regimul alimentar cu acizi grasi Omega-3 proveniti din alimente. Cu toate acestea, este posibil ca persoanele care sufera de boli coronariene sa nu obtina o cantitate suficienta de acizi grasi Omega-3 doar consumand peste. In cazul acestora dar si in cazul copiilor si femeilor insarcinate care au la dispozitie o gama restransa de peste cu un continut scazut de mercur, este recomandata administrarea suplimentelor cu Omega-3, asa cum sunt suplimentele Lysi.
La randul lor, persoanele care prezinta un nivel ridicat de trigliceride, din nou ar putea consuma suplimente, precum sunt suplimentele Omega-3 de la Lysi Islanda. Afla mai multe:

By |2021-05-26T14:38:10+03:00mai 26th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment