Omega 3 si sanatatea unghiilor, parului si a pielii

>>>>Omega 3 si sanatatea unghiilor, parului si a pielii

Omega 3 si sanatatea unghiilor, parului si a pielii

In ultimii ani, acizii grasi Omega-3 au fost recunoscuti ca nutrienti esentiali atat pentru sanatate cat si frumusete.

Activitatea unor organe vitale este strans legata de cantitatea de acizi grasi omega 3 furnizati organismului insa, la fel de influentata de prezenta acizilor grasi omega 3 poate fi si starea de sanatate a parului, unghiilor si a pielii.
Rolul si actiunea benefica a acizilor grasi Omega-3 sunt deosebit de importante si in terapia anti-imbatranire; astfel caracterul anti-inflamator pe care-l exercita acesti nutrienti ajuta la combaterea aparitiei premature a ridurilor, a celulitei si a pierderii elasticitatii pielii si la repararea tesuturilor acesteia. In acelasi timp, prin actiunea lor vasodilatatoare si de prevenire a formarii cheagurilor de sange, acizii grasi Omega-3 ajuta la mentinerea sanatatii, frumusetii si supletii picioarelor.
Exista studii care indica acizii grasi Omega-3 ca ingrediente ideale pentru ameliorarea cearcanelor si a ridurilor fine din jurul ochilor.

Un par uscat si fara stralucire, unghii care se rup, un ten tern, toate ne conduc spre aceeasi idee, ca ceva ii lipseste organismului nostru si ne trage semnale de alarma.

Un consum zilnic de omega 3 furnizat printr-o alimentatie sanatoasa, va hrani foliculii firului de par ajutand astfel la refacerea acestuia. Rezultatul va fi intarirea radacinii firului de par si capatarea stralucirii si rezistentei. Un par degradat si fara stralucire va fi remediat prin echilibrarea aportului de omega 3.
Tot aportul de omega 3 este raspunzator si de starea de sanatate a unghiilor. Un consum optim ne va ajuta ca unghiile noastre sa fie sanatoase, puternice si mai putin casante. Citeste mai mult: http://aciziomega3.ro/beneficii-omega-3/acizii-grasi-omega-3-si-sanatatea-unghiilor-parului-si-pielii.html

By |2017-03-13T12:00:47+02:00martie 13th, 2017|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment