Ochii nostri au nevoie de nutrienti pentru a-si mentine acuitatea vizuala cat mai mult timp.

Omega-3 Ochi Sanatosi LYSI, este un supliment exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate

Omega-3 Ochi Sanatosi

prelucrata cu tehnologii de ultima ora si contine nutrienti esentiali pentru sanatatea ochilor precum: Omega-3 DHA, vitamina C, vitamina E si vitamina B2, Zinc, Luteina, Zeaxantina si extract din fructe de Afin.O alimentatie sanatoasa pentru ochii nostri ar trebui sa includa o dieta variata, bogata in legume si fructe care sa ne asigure necesarul de vitamine, minerale si alte substante nutritive esentiale.

Acizii grasi Omega-3, cunoscuti si sub denumirea de acizi grasi polinesaturati esentiali, sunt vitali pentru buna functionare a organismului uman, insa studiile stiintifice au demonstrat necesitarea acizilor grași omega 3 în procesul de vedere.

Cercetările privind beneficiile acestor acizi graşi asupra sănătăţii ochilor afirmă că ei sunt esențiali pentru dezvoltarea oculară optimă, pentru menţinerea acuităţii vizuale și pot ajuta la prevenirea degenerescenței maculare și a sindromului ochiului uscat.
In plus, acizii grași esențiali Omega 3, pot susține buna funcționare a glandelor și canalelor oculare, buna drenare a lichidului intraocular și scăderea riscului de creștere a presiunii intraoculare și de apariție a glaucomului.
Citeste mai mult: http://aciziomega3.ro/beneficii-omega-3/intareste-sanatatea-ochilor-cu-acizi-grasi-omega-3.html