Health Duet Lysi – complexul optim de vitamine, minerale si acizi omega-3!

>>>>Health Duet Lysi – complexul optim de vitamine, minerale si acizi omega-3!

Health Duet Lysi – complexul optim de vitamine, minerale si acizi omega-3!

De ce este important complexul de vitamine, minerale si acizi omega-3?

Corpul uman poate fi considerat o maşinărie inginerească complexă, iar fiecare rotiţă are nevoie de vitamine, minerale şi acizi graşi esenţiali Omega 3 pentru a-şi desfăşura activitatea în parametri optimi. Pentru a împiedica riscul de „defecţiune” a vreunei rotiţe, care poate deregla întrega maşinărie, numită corpul uman, avem nevoie de un suport continuu, iar acest suport poate fi găsit în produsul Health Duet Lysi.

De ce Health Duet Lysi?

Suplimentul alimentar Health Duet Lysi constituie duetul perfect pentru îmbunătăţirea şi menţinerea stării noastre de sănătate. Acest produs conţine acizi graşi Omega 3, care alături de multivitamine şi minerale, îi oferă organismului nostru factorii esenţiali de care are nevoie pentru a-şi desfăşura fără probleme activitatea .

De ce Omega-3?

Pe lângă rolul extrem de important pe care acizii graşi Omega 3 îl joacă pe întreaga noastră hartă anatomică, Omega 3 potenţează efectele benefice ale multivitaminelor şi mineralelor. Acizii graşi esenţiali Omega 3, împreună cu multivitaminele şi mineralele, lucrează într-un raport optim pentru a asigura atât sănătatea adolescenţilor, cât şi a adulţilor şi seniorilor.

Un factor important în compoziţia acestui produs de la Lysi, este un ulei de peşte pur, ce conţine atât acizi graşi Omega 3 DHA sau acidul docosahexaenoic , cât şi acizi graşi Omega 3 EPA sau acidul eicosapentaenoic (iar prezenţa ambilor acizi Omega reprezintă o marcă a unui supliment alimentar de o calitate înaltă). Omega 3 conferă organismului nostru o paletă largă de beneficii, cum ar fi:

– scăderea nivelului colesterolului;
– fortificarea sistemului imunitar;
– aduce un aport semnificativ pentru funcţionarea optimă sistemului nervos şi a sistemului cardiovascular;
– reducere durerilor articulare;
– constituie un puternic antiinflamator;
– contribuie la redobândirea bunei dispoziţii şi senzaţiei de bine.

De ce vitamine si minerale?

Pentru a-şi îndeplini numeroasele funcţii în organismul nostru, tableta de mutivitamine şi minerale din produsul Health Duet, conţine 17 substanţe nutritive, din care putem exemplifica: 

– Vitamina A;
– Vitamina D;
– Vitamina E;
– Vitamina C;
– Vitamina B1  (Tiamină);
– Vitamina B2  (Riboflavină);
– Vitamina PP (Nicotinamida)
– VitaminaB6  (Piridoxină);
– Vitamina B12 (Cobalamina);
– Acid folic;
– Acid pantothenic;
– D-Biotin;
– Magneziu;
– Zinc;
– Mangan;
– Crom;
– Seleniu.
Prezenţa acestor vitamine şi minerale în organimul nostru va tine la distanţă numeroase difuncţii sau boli asociate cu lipsa acestor substanţe nutritive, şi, în plus, ne va oferi o revigorare psihică şi fizică.

De ce Health Duet Lysi?

Health Duet Lysi este preocupat de sănătatea adolescenţilor, adulţilor şi seniorilor şi vor beneficia de eficicitatea acestui produs, fie că este vorba despre o carenţă de vitamine şi minerale la adolescenţii în creştere, fie că este vorba despre sportivi sau persoanele cu o vârstă venerabilă. Afla mai multe:

By |2019-09-24T12:55:21+03:00septembrie 24th, 2019|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment