INTARIREA IMUNITATII

>>>>INTARIREA IMUNITATII

INTARIREA IMUNITATII

Immune Max LYSI – Stimuleaza imunitatea naturala a organismului!

Credinta in puterea tamaduitoare a remediilor traditionale islandeze este foarte veche, diversele remedii naturale fiind singurele „medicamente” de-a lungul timpului. Medicina populara islandeza si din alte tari nordice utiliza astfel de remedii in special pentru a se imuniza si pentru a scapa de primele semne de slabiciune, dar si de raceala si gripa.
De-a lungul timpului marinarii luau in mod constant ulei de peste, pentru ca observasera ca le creste rezistenta in fata bolilor. In cartea „Batranul si marea”, Ernest Hemingway, marinarul spune ca bea in fiecare zi “ulei de rechin” dintr-un butoi, pentru ca „era bun impotriva racelii si gripei, dar si pentru ochi si piele”. In 1922 s-a descoperit care este componenta terapeutica activa principala din uleiul din ficat de rechin, care grabeste inchiderea ranilor, pentru problemele respiratorii, gen raceala si gripa, combaterea oboselii si ca tonic general. – alcoxiglicerolii.
In 1950, cercetarile au relevat ca alcoxiglicerolii se gasesc in maduva oaselor sanatoase si in laptele de mama, ei fiind substantele care ofera copiilor imunitate naturala in lupta contra infectiilor si in dezvoltarea sistemului imunitar.

Laptele de mama contine de 10 ori mai multi alkoxigliceroli decat laptele de vaca, dar uleiul din ficat de rechin din IMMUNE MAX contine de 100 de ori mai multi alkoxigliceroli decat cantitatea pe care corpul uman o poate produce. In 1990, la Universitatea americana Johns Hopkins s-a descoperit un alt ingredient esential – squalamina, care este eficienta impotriva ciupercilor, mucegaiurilor si infectiilor bacteriene si ofera o promisiune sistemului imunitar compromis al persoanelor cu cancer si SIDA.

Cercetarile ulterioare au subliniat efectele benefice pentru sanatatea omului: ajuta la refacerea tesuturilor, grabind inchiderea ranilor de tot felul, inclusiv arsuri, leziuni si infectii, stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent in fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice; fortifica celulele sanatoase, incetineste procesul de imbatranire, favorizeaza refacerea organismului dupa terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiatii, favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice in oboseala cronica; stimuleaza mecanismul de producere a leucocitelor si trombocitelor, are efect antioxidant, antibacterian si antimicotic.

Aceste efecte ale IMMUNE MAX il face un ajutor pretios si in multe alte afectiuni: hepatite virale si ciroze; astm, bronsite, artrite; psoriazis, alergii; inainte, in timpul, si dupa terapia cu radiatii sau chimioterapie, etc. In Islanda, aceste cercetari au fost urmarite cu un interes particular, islandezii de toate varstele avand o mare traditie in consumul de peste, dar si in consumul de ulei de peste, o resursa pretioasa, din ce in ce mai dificil de obtinut. Diversificarea hranei a impus folosirea de suplimente alimentare din ulei de peste ca pe o constanta nutritionala, imperios necesara pentru mentinerea sanatatii, preventie si recuperarea in fata solicitarilor mediului .

Sporeste-ti sanatatea si cladeste-ti o longevitate activa cu IMMUNE MAX LYSI!

By |2017-03-09T15:22:55+02:00ianuarie 31st, 2013|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment