DE CE ESTE OMEGA 3 BUN PENTRU SANATATE?

>>>>DE CE ESTE OMEGA 3 BUN PENTRU SANATATE?

DE CE ESTE OMEGA 3 BUN PENTRU SANATATE?

DE CE ESTE OMEGA 3 BUN PENTRU SANATATE? 

Acizii grasi Omega-3 nu sunt o noua descoperire, ci sunt o componenta naturala in unele alimente. Noi sunt, insa, cercetarile legate de Omega-3 referitoare la mentinerea sanatatii si la prevenirea si tratarea bolilor.
Omega-3 este denumirea pe care o poarta un anumit tip de acizi grasi polinesaturati esentiali. Acestia au primit denumirea de acizi grasi esentiali, deoarece organismul nu ii poate produce si de aceea este foarte important ca necesarul zilnic sa fie obtinut din alimentatie.
Fiind o componenta structurala si functionala esentiala a membranelor tuturor celulelor din corpul nostru, acizii grasi Omega-3 sunt implicati in majoritatea functiilor fundamentale ale organismului.
Acest nutrient natural, adiminstrat in doza corecta, are capacitatea de a influenta si controla in mod natural o mare varietate de procese vitale printre care reactia inflamatorie a organismului, reglarea temperaturii corpului, mentinerea sanatatii ochilor, buna functionare a sistemului nervos, sustinand mentinerea echilibrului emotional, recastigarea starii de ‪optimism, ferindu-ne de depresie, imbunatatind memoria si capacitatea de ‪concentrare.
Mai mult decat atat, acizii grasi Omega-3 scad colesterolul, imbunatatesc activitatea cardiovasculara si implicit circulatia sangelui astfel incat oxigenul si nutrientii ajung mai usor la nivelul pielii, imbunatatind aspectului tenului si reducand ‪ridurile.
Un aport zilnic adecvat de Omega-3 poate ajuta la reducerea reactiilor alergice, a riscului de boli autoimune si chiar psihice, a bolilor de tip reumatoid, a bolilor cronice printre care si cancerul.
Uleiul de peste LYSI este o sursa naturala bogata de acizi grasi Omega-3 si astfel putem intelege importanta deosebita a acestui remediu natural extrem de pretios, pentru dezvoltarea normala a copiilor, pentru cresterea calitatii vietii prin asigurarea unei imunitati sporite si a unui organism viguros si ‪‎sanatos, din ‪copilarie pana la varste inaintate.‬‬‬‬‬
LYSI – Obiceiurile bune te mentin sanatos!

By |2017-03-09T15:33:14+02:00ianuarie 7th, 2013|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment