Deficit de Omega-3 ?

>>>>Deficit de Omega-3 ?

Deficit de Omega-3 ?

Care sunt semnele deficitului de Omega 3?

Acizii grasi Omega 3 sunt extrem de sanatosi pentru organism si contribuie la dezvoltarea neurocognitiva atat a adultilor, cat si a copiilor, al caror ritm de dezvoltare cerebrala este uimitor. De aceea, pentru a fi sanatosi este bine sa ii oferim organismului astfel de grasimi sanatoase, o hrana sanatoasa pentru creier si corp.

Prin mai multe semne date de organism putem observa daca avem deficit de Omega 3: de la articulatii dureroase, incapacitate de concentrare si atentie si pana la probleme mai grave, toate aceste lucruri pot fi prevenite prin consumarea unor alimente bogate in Omega 3 sau pur si simplu prin suplimente pe baza de ulei de peste.

Pentru elimina orice risc de deficit de Omega 3 ar fi indicat sa consumi ulei de peste, un produs natural, care contine cantitati de DHA si EPA suficiente.

Iata mai jos 10 semne care iti arata ca suferi de deficit de Omega 3:

Scaderea imunitatii

Cei ce au lipsa de acizii Omega 3 in organism se pot imbolnavi mai usor intrucat organismul isi pierde treptat imunitatea.

Depresia

Cercetatorii au aratat ca tarile in care se consuma suficient de mult peste nu exista atat de multi oameni care sufera de depresie, comparativ cu tarile unde se consuma putin peste.

Dificultati de invatare

Persoanele care au o alimentatie saraca in Omega 3 au dificultati de invatare si concentrare, mai ales ca acizii grasi Omega 3 sunt o sursa de hrana pentru creier. Celulele nervoase nu vor avea capacitatea de a retine informatia, acest deficit punandu-si amprenta asupra creierului si functionarii sale.

Pierderi de memorie

Acesta este un alt efect important pe care il poate provoca un deficit de Omega-3. Ca atare, daca in organism nu sunt suficienti acizi grasi esentiali, DHA si EPA, atunci este posibil sa existe pierderi de memorie.

Inflamatii si artrite

S-a constatat conform unui studiu in care au fost analizate 125 de persoane ca toti cei care au primit ulei de peste si o dieta bogata in acizi grasi Omega 3 ca nu sufereau de artrite si nici de inflamatii ale articulatiilor, comparativ cu cei care au avut o dieta saraca in Omega 3. De aceea, persoanele care au primit Omega 3 au continuat administrarea tratamentului recomandat de medici si au urmat si o dieta potrivita, bogata in grasimi sanatoase.

Stare de oboseala

Persoanele care sufera de un deficit de Omega 3 sunt din ce in ce mai obositi, din cauze inexplicabile.

Probleme cu greutatea

Persoanele care au un deficit de acizi Omega 3 pierd lupta cu kilogramele in plus, fiind mult mai predispuse ingrasarii.

Afectiuni cardiace

Ca urmare a unui alt studiu realizat de Harvard School s-a demonstrat ca persoanele care sufereau de afectiuni cardiace nu aveau o dieta bogata in Omega 3. Aceste grasimi sunt extrem de benefice pentru organism, regland circulatia sanguina, stopand colesterolul rau si reducand astfel imbolnavirile cardiace.

Probleme ale pielii

Acizii  Omega 3 constituie o sursa importanta de hrana si pentru piele. Ca atare, persoanele cu un deficit de Omega 3 vor suferi de acnee si de alte probleme ale pielii.

Probleme de vedere

Un deficit de Omega-3 ar putea avea drept efect glaucom, sindromul ochiului uscat sau alte probleme de vedere.

Uleiul din ficat de cod este terapia traditionala impotriva rahitismului, pentru mentinerea sanatatii oaselor, pentru imbunatatirea functiei cognitive si a vederii, dar si pentru stabilizarea dispozitiei, a capacitatii de concentrare si a rezistentei la efort fizic si psihic.

Ulei din ficat de cod Lysi – are un gust excelent si este binefacator pentru starea de sanatate, in general fiind considerat un factor de crestere a imunitatii, de evitare a bolilor si metinere a sanatatii. Vezi preturile produselor Lysi:

By |2021-04-21T14:26:47+03:00aprilie 21st, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment