De ce avem nevoie de Omega 3 ?

>>>>De ce avem nevoie de Omega 3 ?

De ce avem nevoie de Omega 3 ?

Omega 3 este aliatul nostru atunci cand vine vorba de starea de sanatate.

Din pacate, acizii grasi Omega3 nu pot fi produsi in mod natural de catre organism, si de aceea suntem nevoiti sa ii procuram din alimentatie sau cu ajutorul suplimentelor alimentare bogate in Omega 3, precum Uleiul de peste LYSI. In randurile de mai jos va vom discuta despre beneficiile acestor acizi grasi pentru organism.

Mentin sanatatea creierului  

Au fost realizate numeroase cercetari si concluzia la care au ajuns oamenii de stiinta se refera la faptul ca acizii grasi omega3 sunt esentiali pentru sanatatea creierului. Imbunatatirea memoriei sau chiar prevenirea unor tulburari neurologice s-ar numara printre beneficiile acestora. De asemenea, au mai fost efectuate si unele studii prin care s-a incercat sa se stabileasca o legatura intre consumul de omega3 si diminuarea efectelor bolii Alzheimer. Potrivit oamenilor de stiinta, bolnavii ar avea parte de o diminuare a efectelor daca le sunt administrate suplimente alimentare pe baza de omega 3, sau dieta lor contine alimente bogate in acesti acizi grasi.

Sustin sanatatea inimii

Acizii grasi omega3 sunt recunoscuti pentru faptul ca ajuta la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular. Prevenirea bolilor de natura cardiaca este mai usor de facut daca alegeti sa inlocuiti grasimile ”rele”, cele saturate, cu cele benefice date de acizii grasii omega 3. Fie ca aveti un nivel ridicat al trigliceridelor, al colesterolului sau al hipertensiunii arteriale, acizii grasi omega 3 va pot ajuta sa ameliorati situatia.

Sustin sanatatea si frumusetea pielii

Pielea este cel mai mare organ al nostru, de aceea este important ca aceasta sa fie sanatoasa. In ajutor va vin tot acizii grasii omega3, care ofera o piele supla, perfect hidratata, iar ridurile sunt tinute deoparte. Ba chiar si radiatiile ultraviolete si acneea nu mai sunt o problema, daca introduceti in dieta alimente care sunt bogate in acizii grasi omega 3.

Amelioreaza durerile articulare

Odata cu inaintarea in varsta majoritatea persoanelor sufera de probleme articulare. De aceea, s-a observat ca acizii grasi omega3 ofera celor care sufera din acest motiv reducerea durerilor articulare, precum si redobandirea mobilitatii. In unele cazuri s-a observat chiar ca bolnavii au putut reduce medicatia antiinflamatoare, si totul gratie acizilor grasi omega3. Citeste mai departe:

By |2018-08-28T14:57:56+03:00august 28th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment