Cancerul de san si beneficiile Uleiului din ficat de cod islandez

>>>>Cancerul de san si beneficiile Uleiului din ficat de cod islandez

Cancerul de san si beneficiile Uleiului din ficat de cod islandez

Cancerul de san si legatura cu Uleiului din ficat de cod

Uleiul din ficat de cod este sursa naturala ideala de Vitamina D si acizi grasi Omega 3, ambii nutrienti fiind cunoscuti pentru diminuarea riscului de a dezvolta cancerul de san.

Studiile au aratat ca exista o legatura intre vitamina D si cancerul de san. 

Femeile care au cancer de san tind sa aiba niveluri scazute de vitamina D. Cercetatorii au descoperit un mecanism potential pentru a explica relatia dintre vitamina D si cancerul de san. Receptorii de vitamina D se gasesc pe suprafata unei celule unde primesc semnale chimice. Aceste semnale chimice directioneaza o celula sa faca ceva, de exemplu pentru a actiona intr-un anumit fel, pentru a se inmulti sau pentru a se opri din evolutie.

Exista receptori ai vitaminei D in tesutul mamar.

Acest lucru poate determina celulele canceroase sa moara sau sa inceteze sa creasca si sa se raspandeasca in alte parti ale corpului. Prin urmare, se crede ca vitamina D poate ajuta la protejarea impotriva cancerului de san, facand celulele mai sanatoase.

Au fost efectuate unele studii care au constatat ca femeile cu nivel scazut de vitamina D au o probabilitate mai mare de a dezvolta cancer de san.

Alte studii au descoperit ceea ce se numeste o relatie doza-raspuns, unde pentru fiecare crestere a nivelurilor de vitamina D din organism exista o scadere a riscului de cancer mamar.

Unele studii au aratat ca exista o legatura intre nivelurile de vitamina D si recurenta cancerului de san, dimensiunea tumorii si moartea cauzata de cancerul de san.

Acest lucru inseamna ca avand suficienta vitamina D organismul nostru poate fi capabil sa impiedice inrautatirea cancerului. Citeste mai mult:

By |2018-03-14T15:15:56+02:00martie 14th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment