Autismul poate fi ameliorat cu ajutorul Uleiului din ficat de cod!

>>>>Autismul poate fi ameliorat cu ajutorul Uleiului din ficat de cod!

Autismul poate fi ameliorat cu ajutorul Uleiului din ficat de cod!

Autismul. Ce este si cand apar primele semne?

Autismul  este una dintre cele mai complexe tulburari de dezvoltare. Desi la nastere copilul este aparent normal, primele semne ale autismului pot fi observate din primul an de viata insa, aceasta tulburare de dezvoltare se manifesta in mod evident in jurul varstei de 2-3 ani.

Uleiul de peste intre traditie si inovatie 

Cu multe decenii in urma, singura cale de lupta contra rahitismului era uleiul de peste. Multi dintre noi au primit acest tratament. Si, dupa o perioada in care a fost intr-un con de umbra, in zilele noastre pediatrii isi indreapta din nou atentia catre miraculosul ulei de peste, care contine si o doza importanta de vitamina D, ce contribuie la fixarea calciului in organism.
Acizii grasi Omega 3 continuti in uleiul de peste, stimuleaza activitatea sistemului nervos central, inimii si a organelor vederii. De fapt, cercetarile au demonstrat ca intrebuintarea uleiului de peste imbunatateste concentrarea, atentia, abilitatile de citire si scriere si diminueaza manifestarile extreme.

Ce legatura este intre autism si vitamina D?

In 2008, dr. John Cannell a publicat o lucrare privind legatura dintre autism si vitamina D.  Acesta a fost primul articol publicat in care vitamina D a fost asociata cu autismul. Lucrarea a furnizat dovezi pentru aceasta relatie, cum ar fi o prevalenta crescuta a autismului in SUA in regiunile cu precipitatii abundente cer mai mult innorat.

Ce beneficii aduce Omega 3 in cazurile de autism?

Omega 3 din uleiul de peste ii ajuta pe copii sa-si corecteze deficitul de atentie, sa invete mai bine si le imbunatateste sanatatea cardiovasculara.
Intr-un studiu recent, copiii cu tulburari de coordonarei care au luat suplimente de Omega 3 si-au imbunatatit performantele de citire si de ortografie in numai trei luni. De asemenea, exista cercetari promitatoare asupra efectului acizilor Omega 3 la copiii deficit de atentie (ADHD), autism si dislexie. Omega-3 pentru copii LYSI sustine dezvoltarea functiei cognitive. Citeste mai mult:

By |2018-03-12T13:14:56+02:00martie 12th, 2018|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment