Beneficii dovedite stiintific pentru Uleiul din ficat de cod

>>>>Beneficii dovedite stiintific pentru Uleiul din ficat de cod

Beneficii dovedite stiintific pentru Uleiul din ficat de cod

Studiile au demonstrat ca Uleiul de ficat de cod reduce inflamatia

Inflamatia este un proces absolut natural care sustine corpul in lupta sa impotriva infectiilor si in vindecarea leziunilor. Totusi, in multe cazuri, inflamatia ajunge la un nivel scazut, dar se mentine pentru o perioada destul de indelungata. Aceasta afectiune poarta denumirea de inflamatie cronica si  poate creste riscul de hipertensiune arteriala predispunandu-ne la numeroase boli, inclusiv boli cardiace. Acizii grasi Omega-3 din uleiul de ficat de cod Lysi pot reduce inflamatia cronica prin suprimarea proteinelor care o sustin. Vitaminele A si D, fiind antioxidanti foarte puternici, pot reduce inflamatia prin legarea si neutralizarea radicalilor liberi nocivi.

Studiile au demonstrat ca Uleiul de ficat de cod reduce riscul bolilor cardiace

Sute de cercetari arata ca persoanele care mananca in mod regulat peste prezinta un risc mult mai scazut de boli de inima. Acest efect poate fi atribuit continutului de acizi Omega-3, care au grija de sanatatea inimii in mai multe moduri. De exemplu, acizii grasi Omega-3 care se gasesc in uleiul de ficat de cod Lysi pot reduce trigliceridele din sange cu 15-30%.
Zeci de studii au constatat ca acizii grasi Omega-3 pot modera tensiunea arteriala, in special in randul persoanelor cu hipertensiune si colesterol ridicat. De asemenea, acizii Omega-3 din uleiul de ficat de cod pot creste nivelul de colesterol HDL, adica colesterolul bun, reducand astfel riscul bolilor de inima. Nu in ultimul rand, studiile au aratat ca uleiul de ficat de cod Lysi poate reduce riscul formarii placilor in artere. Acumularile de placa ingusteaza artererele si conduc la atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale.

Studiile au demonstrat ca Uleiul de ficat de cod poate ajuta la tratarea ulcerului si a bolilor de stomac

Ulcerul este cauzat de infectii bacteriene, fumat, utilizarea excesiva a medicamentelor antiinflamatorii sau prea multa aciditate in stomac. Studiile efectuate arata cu uleiul de ficat de cod Lysi poate ajuta la tratarea ulcerului. Citeste mai multe:

By |2021-11-22T15:33:04+02:00noiembrie 17th, 2021|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment