​Care sunt beneficiile uleiului din ficat de rechin? Imunitatea Maxima

>>>>​Care sunt beneficiile uleiului din ficat de rechin? Imunitatea Maxima

​Care sunt beneficiile uleiului din ficat de rechin? Imunitatea Maxima

Exista perioade in viata noastra in care ne simtim obositi si stresati, iar acest lucru ne poate afecta serios imunitatea. 

Ne confruntam foarte des cu raceli puternice si zile petrecute in pat, ingropati in medicamente. Uleiul din ficat de rechin, cunoscut sub denumirea comerciala de Immune Max LYSI, este unul dintre cele mai puternice remedii impotriva racelilor. Mai mult decat atat, uleiul din ficat de rechin revigoreaza organismul, iti ofera energia necesara si  iti creste inumitatea. Cu alte cuvinte, mai putine zile petrecute in casa din cauza racelii, mai multe zile pline de energie!

Studiile realizate de-a lungul anilor au demonstrat faptul ca uleiul din ficat de rechin are un efect extraordinar asupra imunitatii.

Acesta are un continut mare de alcoxigliceroli, care stimuleaza productia de leucocite (leucocitele au rolul esentiale de a ne proteja organismul de infectii). Uleiul din ficat de rechin LYSI contine o cantitate mult mai mare de alcoxigliceroli decat corpul omenesc poate produce. In plus, uleiul din ficat de rechin contine si scvalen, un antibiotic natural, si scvalamina, compus cu proprietati antibacteriene si antifungice.

Iata la ce poti utiliza uleiul din ficat de rechin:

  • Refacerea tesuturilor si inchiderea rapida a ranilor
  • Incetinirea procesului de imbatranire
  • Refacerea mai rapida a organismului dupa anumite tratamente, cum ar fi cele de radioterapie sau chimioterapie
  • Stimularea sistemului nervos si eliminarea starilor de oboseala
  • Stimularea sistemului imunitar

Cui ii este recomandat Uleiul din ficat de rechin?

Immune Max LYSI sau uleiul din ficat de rechin este recomandat a fi consumat de toate persoanele, dar mai ales de cele care sufera de rinita alergica, astm bronsic, infectii cronice, ciroza sau diabet zaharat.  Se spune chiar ca uleiul din ficat de rechin are un rol important si in prelungirea si imbunatatirea calitatii vietii pentru bolnavii de cancer datorita continutului de compusi care blocheaza dezvoltarea celulelor tumorale.
Citeste mai departe:

By |2017-10-09T16:34:21+03:00octombrie 9th, 2017|Sanatatea ta|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment